inohom bayiliklerle büyümeye devam ediyor

Röportaj 3303+ kez okundu.
 

inohom bayiliklerle büyümeye devam ediyor

Ülkemizde akıllı bina otomasyonu sektörünün yerli markalarından inohom’un standını ziyaret ettik. Ziyaretimizde firmanın üst düzey yöneticisi Gökhan Tekdemir’in fuar ve sektör hakkındaki görüşlerini aldık.
Ülkemizde akıllı bina otomasyonu sektörünün yerli markalarından inohom’un standını ziyaret ettik. Ziyaretimizde firmanın üst düzey yöneticisi Gökhan Tekdemir’in fuar ve sektör hakkındaki görüşlerini aldık. İSAF Fuarı sizin açınızdan nasıl geçti genel bir değerlendirme yapabilir misiniz? Dövizin hızlı artışı ve faizlerdeki ani yükselme nedeniyle konut sektörü satışlarında ciddi bir daralma yaşandı. Bununla birlikte akıllı ev sistemleri için ayrılan bütçeler de ister istemez bu gelişmelerden olumsuz etkilendi. Belki de tam da bu noktada inohom ürünleri beklentileri makul rakamlarla karşılayabildiği için tercih edilen bir firma oldu ve fuarda oldukça yoğun bir ilgiyle karşılandı. Fuara katılma amacımız ülke içi bayilik ağımızı genişletmekti, ISAF fuarı ile oldukça verimli görüşmeler ve iş anlaşmaları yaptığımızı söyleyebilirim. Gerek son kullanıcı gerekse konut üreticileri açısından bakarsak fuarda akıllı ev sistemlerine bakış açısı ve ilgi nasıldı? ISAF fuarında akıllı ev sistemleri alanında katılım sağlayan firma sayısı oldukça azdı. Katılımın düşük olduğu bir alanda “Yerli Üretici” sıfatı ile katılım sağlayan tek firma bizdik. Bu durum ziyaretçilerimizin dikkatinden kaçmamış olacak ki hemen hemen hepsi bu konudaki iyi dileklerini ve desteklerini tarafımıza ilettiler. Ziyaretçiler aslında oldukça ilgiliydi fakat bu alandaki katılımın düşük olması nedeniyle ziyaretçilerin beklentilerinin tam olarak karşılanamadığını düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde akıllı ev sektörünün geleceğini ve firmanızın planlarını anlatır mısınız? Teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı ev sistemlerine olan ihtiyaç her geçen gün daha da artmaya devam ediyor. Çok değil yakın bir zamanda akıllı ev sistemlerinin bir standart halini alacağını düşünüyoruz ve bu konuda sektörün standartlarını belirleyen bir firma olmayı hedefliyoruz. 2019 yılı içinde yurtiçi ve yurtdışı bayilik yapılanmamızı güçlendirmek için daha fazla çalışacağız. Bununla birlikte yeni nesil dokunmatik kontrol panelleri ve akıllı anahtar grubumuza eklenecek yeni ürünleri 2019’da piyasaya sürmeyi planlıyoruz.
Ülkemizde akıllı bina otomasyonu sektörünün yerli markalarından inohom’un standını ziyaret ettik. Ziyaretimizde firmanın üst düzey yöneticisi Gökhan Tekdemir’in fuar ve sektör hakkındaki görüşlerini aldık.

Ülkemizde akıllı bina otomasyonu sektörünün yerli markalarından inohom’un standını ziyaret ettik. Ziyaretimizde firmanın üst düzey yöneticisi Gökhan Tekdemir’in fuar ve sektör hakkındaki görüşlerini aldık.

İSAF Fuarı sizin açınızdan nasıl geçti genel bir değerlendirme yapabilir misiniz?

Dövizin hızlı artışı ve faizlerdeki ani yükselme nedeniyle konut sektörü satışlarında ciddi bir daralma yaşandı. Bununla birlikte akıllı ev sistemleri için ayrılan bütçeler de ister istemez bu gelişmelerden olumsuz etkilendi. Belki de tam da bu noktada inohom ürünleri beklentileri makul rakamlarla karşılayabildiği için tercih edilen bir firma oldu ve fuarda oldukça yoğun bir ilgiyle karşılandı. Fuara katılma amacımız ülke içi bayilik ağımızı genişletmekti, ISAF fuarı ile oldukça verimli görüşmeler ve iş anlaşmaları yaptığımızı söyleyebilirim.

Gerek son kullanıcı gerekse konut üreticileri açısından bakarsak fuarda akıllı ev sistemlerine bakış açısı ve ilgi nasıldı?

ISAF fuarında akıllı ev sistemleri alanında katılım sağlayan firma sayısı oldukça azdı. Katılımın düşük olduğu bir alanda “Yerli Üretici” sıfatı ile katılım sağlayan tek firma bizdik. Bu durum ziyaretçilerimizin dikkatinden kaçmamış olacak ki hemen hemen hepsi bu konudaki iyi dileklerini ve desteklerini tarafımıza ilettiler.

Ziyaretçiler aslında oldukça ilgiliydi fakat bu alandaki katılımın düşük olması nedeniyle ziyaretçilerin beklentilerinin tam olarak karşılanamadığını düşünüyorum.

Önümüzdeki dönemde akıllı ev sektörünün geleceğini ve firmanızın planlarını anlatır mısınız?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı ev sistemlerine olan ihtiyaç her geçen gün daha da artmaya devam ediyor. Çok değil yakın bir zamanda akıllı ev sistemlerinin bir standart halini alacağını düşünüyoruz ve bu konuda sektörün standartlarını belirleyen bir firma olmayı hedefliyoruz.

2019 yılı içinde yurtiçi ve yurtdışı bayilik yapılanmamızı güçlendirmek için daha fazla çalışacağız. Bununla birlikte yeni nesil dokunmatik kontrol panelleri ve akıllı anahtar grubumuza eklenecek yeni ürünleri 2019’da piyasaya sürmeyi planlıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.