Yalnız yaşayanlara panik butonu

Teknoloji 2039+ kez okundu.
 

Yalnız yaşayanlara panik butonu

Alarm sektöründe dünyanın lider markalarından Prosegur, kişiselleştirilmiş güvenlik hizmetleriyle yalnız yaşayanlara özel avantajlar sunuyor.
Alarm sektöründe dünyanın lider markalarından Prosegur, kişiselleştirilmiş güvenlik hizmetleriyle yalnız yaşayanlara özel avantajlar sunuyor. Alarm paneline bağlı Acil Sağlık Alarmı ve ek ücretle sahip olunabilen taşınabilir Panik Butonu ile kişilerin her an ve her yerde kendini güvende hmesini sağlıyor   Metropol şehirlerde bireylerin kendini güvende hme ihtiyacı en önemli etmenler arasında bulunuyor. Sokakta veya evde yaşanan hırsızlık, acil sağlık durumları vb. olaylar özellikle yalnız yaşayan kişilerin güvenliğini tehdit eden konular arasında yer alıyor. Gece uyurken, işteyken, seyahatteyken ve evlerinde tek başlarına vakit geçirdikleri her an insanlar bu gibi durumlar ile karşı karşıya kalabiliyor. 7/24 hanede veya sokakta koruma sunacak bir hizmet bulmak da hem zor hem de maliyetli olabiliyor.   Dünya genelinde 2 milyonu aşkın insanın güvenliğini sağlayan Prosegur, yalnız yaşayan kişilere sunduğu avantajlı hizmetleri ile rakiplerinden ayrışıyor. Güvenlik ihtiyaçlarına kişiselleştirilmiş çözümler sunan Prosegur’un Türkiye Direktörü Metin Kastro, hizmet önceliklerinin kişilerin yaşadıkları mekanlardaki huzuru sağlamak olduğunu belirtiyor. Prosegur’dan 7/24 koruma Yalnız yaşayan ve hayatını tek başına sürdüren kişiler için güvenlik en temel ihtiyaç haline dönüşüyor. Günümüzde sokakta ve evlerde yaşanan hırsızlık senaryoları kişiselleştirilmiş güvenlik hizmeti gereksinimini doğuruyor. Müşterilerinin güvenlik ihtiyaçlarına kapsamlı çözümler sağlayan lider alarm markası Prosegur, temel pakete ek ücretle sunduğu ‘Panik Butonu’ hizmetiyle yalnız yaşayanların kendilerini her an güvende hmelerini amaçlıyor. Her an yanı başında olan, taşınabilir Prosegur Panik Butonu; maruz kalınan hırsızlık, alan ihlali, tehdit gibi durumlarda kolluk kuvvetlerini yönlendirerek kişilerin güvenliğini sağlıyor. Kullanıcı panik anında butona basarak alarm izleme merkezlerindeki görevlilere sinyal gönderiyor. Prosegur tarafından, kişinin bulunduğu koordinat ve adres belirlenerek ilgili birimin yönlendirilmesi sağlanıyor. Böylece herhangi bir acil durumda, hatırlanamayan tüm numaralara Prosegur Panik Butonu ile erişilebiliyor. “Yalnız yaşamaktan korkmayın” Prosegur’un temel paketi içindeki panelde yer alan ‘Acil Sağlık Alarmı’ yaşlılar ve yalnız yaşayanlara önemli bir hizmet sunuyor, ani gelişen sağlık durumlarında ambulans ihtiyacını karşılıyor. Kişiler, acil tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyduğunda alarm panelinde yer alan Prosegur Acil Sağlık Alarmı’nda gerekli tuşlara basarak, Prosegur Alarm Merkezi’nin acil durum çağrısı almasını ve ambulans yönlendirmesini sağlıyor.
Alarm sektöründe dünyanın lider markalarından Prosegur, kişiselleştirilmiş güvenlik hizmetleriyle yalnız yaşayanlara özel avantajlar sunuyor.

Alarm sektöründe dünyanın lider markalarından Prosegur, kişiselleştirilmiş güvenlik hizmetleriyle yalnız yaşayanlara özel avantajlar sunuyor. Alarm paneline bağlı Acil Sağlık Alarmı ve ek ücretle sahip olunabilen taşınabilir Panik Butonu ile kişilerin her an ve her yerde kendini güvende hmesini sağlıyor

 

Metropol şehirlerde bireylerin kendini güvende hme ihtiyacı en önemli etmenler arasında bulunuyor. Sokakta veya evde yaşanan hırsızlık, acil sağlık durumları vb. olaylar özellikle yalnız yaşayan kişilerin güvenliğini tehdit eden konular arasında yer alıyor. Gece uyurken, işteyken, seyahatteyken ve evlerinde tek başlarına vakit geçirdikleri her an insanlar bu gibi durumlar ile karşı karşıya kalabiliyor. 7/24 hanede veya sokakta koruma sunacak bir hizmet bulmak da hem zor hem de maliyetli olabiliyor.

 

Dünya genelinde 2 milyonu aşkın insanın güvenliğini sağlayan Prosegur, yalnız yaşayan kişilere sunduğu avantajlı hizmetleri ile rakiplerinden ayrışıyor. Güvenlik ihtiyaçlarına kişiselleştirilmiş çözümler sunan Prosegur’un Türkiye Direktörü Metin Kastro, hizmet önceliklerinin kişilerin yaşadıkları mekanlardaki huzuru sağlamak olduğunu belirtiyor.

Prosegur’dan 7/24 koruma

Yalnız yaşayan ve hayatını tek başına sürdüren kişiler için güvenlik en temel ihtiyaç haline dönüşüyor. Günümüzde sokakta ve evlerde yaşanan hırsızlık senaryoları kişiselleştirilmiş güvenlik hizmeti gereksinimini doğuruyor. Müşterilerinin güvenlik ihtiyaçlarına kapsamlı çözümler sağlayan lider alarm markası Prosegur, temel pakete ek ücretle sunduğu ‘Panik Butonu’ hizmetiyle yalnız yaşayanların kendilerini her an güvende hmelerini amaçlıyor. Her an yanı başında olan, taşınabilir Prosegur Panik Butonu; maruz kalınan hırsızlık, alan ihlali, tehdit gibi durumlarda kolluk kuvvetlerini yönlendirerek kişilerin güvenliğini sağlıyor. Kullanıcı panik anında butona basarak alarm izleme merkezlerindeki görevlilere sinyal gönderiyor. Prosegur tarafından, kişinin bulunduğu koordinat ve adres belirlenerek ilgili birimin yönlendirilmesi sağlanıyor. Böylece herhangi bir acil durumda, hatırlanamayan tüm numaralara Prosegur Panik Butonu ile erişilebiliyor.

“Yalnız yaşamaktan korkmayın”

Prosegur’un temel paketi içindeki panelde yer alan ‘Acil Sağlık Alarmı’ yaşlılar ve yalnız yaşayanlara önemli bir hizmet sunuyor, ani gelişen sağlık durumlarında ambulans ihtiyacını karşılıyor. Kişiler, acil tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyduğunda alarm panelinde yer alan Prosegur Acil Sağlık Alarmı’nda gerekli tuşlara basarak, Prosegur Alarm Merkezi’nin acil durum çağrısı almasını ve ambulans yönlendirmesini sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.