Webinar: Covid-19 Sonrası İnşaat Sektörü

Sektörden 2377+ kez okundu.
 

Webinar: Covid-19 Sonrası İnşaat Sektörü

Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş, koronavirüs salgını sonrasında inşaat sektörünün yeni normalini ve teşvik paketlerini ücretsiz webinar ile anlatıyor.
Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınının, birçok sektörde radikal değişimlere sebep olması öngörülüyor. İnşaat sektörünün de bu değişimlerden payını alması bekleniyor. Peki yeni süreçte neler yaşanacak? İnşaat sektörüne özel istihdam platformu Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş, yapacağı webinar ile inşaat sektörünün “yeni normal”ini tüm yönleriyle masaya yatıracak. “COVID-19 sonrası inşaat sektörünün geleceği nasıl olacak, inşaat sektöründe COVID-19 sonrası dijitalleşme, COVID-19 süresinde inşaat sektörü ekonomik teşvik paketleri, inşaat sektörünün oyuncuları şimdi ne yapmalı” konu başlıklarını içeren webinar, özellikle üst düzey yöneticiler, CEO’lar, şirket profesyonelleri, müteahhit firmalar, taşeron firmalar ve inşaat personellerine hitap ediyor. 27 Mayıs 2020, Çarşamba günü saat 15:00’de yapılacak webinar’a katılım ücretsizdir. Katılım Linki: https://bit.ly/insaat-webinar  (Link, webinar’ın yapılacağı tarihte ve saatte aktif olacaktır. Linke tıkladıktan sonra “web üzerinden izleyin” ve “anonim olarak katıl” seçeneklerini tıklamanız yeterli.) WEBINAR Tarih: 27 Mayıs 2020, Çarşamba Saat: 15:00
Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş, koronavirüs salgını sonrasında inşaat sektörünün yeni normalini ve teşvik paketlerini ücretsiz webinar ile anlatıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınının, birçok sektörde radikal değişimlere sebep olması öngörülüyor. İnşaat sektörünün de bu değişimlerden payını alması bekleniyor. Peki yeni süreçte neler yaşanacak?

İnşaat sektörüne özel istihdam platformu Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş, yapacağı webinar ile inşaat sektörünün “yeni normal”ini tüm yönleriyle masaya yatıracak. “COVID-19 sonrası inşaat sektörünün geleceği nasıl olacak, inşaat sektöründe COVID-19 sonrası dijitalleşme, COVID-19 süresinde inşaat sektörü ekonomik teşvik paketleri, inşaat sektörünün oyuncuları şimdi ne yapmalı” konu başlıklarını içeren webinar, özellikle üst düzey yöneticiler, CEO’lar, şirket profesyonelleri, müteahhit firmalar, taşeron firmalar ve inşaat personellerine hitap ediyor.

27 Mayıs 2020, Çarşamba günü saat 15:00’de yapılacak webinar’a katılım ücretsizdir.

Katılım Linki: https://bit.ly/insaat-webinar 

(Link, webinar’ın yapılacağı tarihte ve saatte aktif olacaktır. Linke tıkladıktan sonra “web üzerinden izleyin” ve “anonim olarak katıl” seçeneklerini tıklamanız yeterli.)

WEBINAR

Tarih: 27 Mayıs 2020, Çarşamba

Saat: 15:00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.