Tepe Savunma ve Güvenlik, KalDer ile “İyi Niyet Bildirgesi” imzaladı

Teknoloji 3493+ kez okundu.
 

Tepe Savunma ve Güvenlik, KalDer ile “İyi Niyet Bildirgesi” imzaladı

Tepe Savunma ve Güvenlik, mükemmelliğin temel kavramlarını benimsemek ve yönetim sistemlerini geliştirmek hedefiyle KalDer ile “İyi Niyet Bildirgesi” imzaladı.
Güvenlik sektöründe yenilikçi ve yaratıcı çözümlerle faaliyetlerini sürdüren Tepe Savunma ve Güvenlik, hizmetlerini mükemmellik noktasına getirmek için önemli bir adım atarak Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi (UKH) programına dahil oldu.  Program kapsamında Tepe Savunma, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı tarafından geliştirilen EFQM Mükemmellik Modeli'nin, Türkiye'de yayılımını misyon edinen KalDer ile “İyi Niyet Bildirgesi"ni imzaladı.   İmza töreni, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir ve Tepe Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Bora Doğualp’in katılımı ile gerçekleşti. Ulusal kalite bilincinin yaratılması, geliştirilmesi ve toplam kalite yönetimi ile mükemmellik modeli uygulamalarının yaygınlaştırılmasının ilk adımı olarak görülen İyi Niyet Bildirgesi’ni imzalayan kurum ve kuruluş sayısı ise 691’e yükseldi.   Tepe Savunma ve Güvenlik’i kalite ve mükemmellik alanlarındaki çabalarından dolayı kutlayan KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir, Ulusal Kalite Hareketi’nin yalnızca Tepe Savunma’ya değil ülkemiz güvenlik sektörüne de önemli katkılarının olacağını belirtti.  Gelişme ve başarının, kuruluşların irade ve istikrarı ile sürdürebilir olduğunu söyleyen Özdemir, KalDer Mükemmellik Modeli’ni esas alarak öz değerlendirmeyi sürekli gelişim aracı olarak kullanmalarını destekleyeceklerini sözlerine ekledi.   Uluslararası anlamda sayılı, Türkiye'de alanında lider kurumların üye olarak imzaladığı “İyi Niyet Bildirgesi” imza töreninde konuşan Tepe Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Bora Doğualp ise “25’inci yılımızı kutlarken, çeyrek asırlık tarihimizdeki en hızlı ve kökten değişimlerin olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Sürdürülebilirlik özellikle çevresel, ekonomik ve sosyal alanlarda yaşamın merkezinde temel değer olarak yer alıyor. KalDer’in şirketimizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin bir parçası olması bizim için çok değerli. Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ne attığımız imza ile mükemmelliğin temel kavramlarını benimseme, yaşama geçirme konusunda kararlı olduğumuzu belirtiriz. İş süreçlerimizi programın hedefleri ile ilişkilendirerek sürdürülebilir uygulamalarımızı gerçekleştireceğiz”.
Tepe Savunma ve Güvenlik, mükemmelliğin temel kavramlarını benimsemek ve yönetim sistemlerini geliştirmek hedefiyle KalDer ile “İyi Niyet Bildirgesi” imzaladı.

Güvenlik sektöründe yenilikçi ve yaratıcı çözümlerle faaliyetlerini sürdüren Tepe Savunma ve Güvenlik, hizmetlerini mükemmellik noktasına getirmek için önemli bir adım atarak Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi (UKH) programına dahil oldu.  Program kapsamında Tepe Savunma, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı tarafından geliştirilen EFQM Mükemmellik Modeli'nin, Türkiye'de yayılımını misyon edinen KalDer ile “İyi Niyet Bildirgesi"ni imzaladı.

 

İmza töreni, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir ve Tepe Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Bora Doğualp’in katılımı ile gerçekleşti. Ulusal kalite bilincinin yaratılması, geliştirilmesi ve toplam kalite yönetimi ile mükemmellik modeli uygulamalarının yaygınlaştırılmasının ilk adımı olarak görülen İyi Niyet Bildirgesi’ni imzalayan kurum ve kuruluş sayısı ise 691’e yükseldi.

 

Tepe Savunma ve Güvenlik’i kalite ve mükemmellik alanlarındaki çabalarından dolayı kutlayan KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Görgün Özdemir, Ulusal Kalite Hareketi’nin yalnızca Tepe Savunma’ya değil ülkemiz güvenlik sektörüne de önemli katkılarının olacağını belirtti.  Gelişme ve başarının, kuruluşların irade ve istikrarı ile sürdürebilir olduğunu söyleyen Özdemir, KalDer Mükemmellik Modeli’ni esas alarak öz değerlendirmeyi sürekli gelişim aracı olarak kullanmalarını destekleyeceklerini sözlerine ekledi.

 

Uluslararası anlamda sayılı, Türkiye'de alanında lider kurumların üye olarak imzaladığı “İyi Niyet Bildirgesi” imza töreninde konuşan Tepe Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Bora Doğualp ise “25’inci yılımızı kutlarken, çeyrek asırlık tarihimizdeki en hızlı ve kökten değişimlerin olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Sürdürülebilirlik özellikle çevresel, ekonomik ve sosyal alanlarda yaşamın merkezinde temel değer olarak yer alıyor. KalDer’in şirketimizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin bir parçası olması bizim için çok değerli. Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ne attığımız imza ile mükemmelliğin temel kavramlarını benimseme, yaşama geçirme konusunda kararlı olduğumuzu belirtiriz. İş süreçlerimizi programın hedefleri ile ilişkilendirerek sürdürülebilir uygulamalarımızı gerçekleştireceğiz”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.