Sık Kullanılan İş Zekası Çözümleri

Tanıtım 3059+ kez okundu.
 

Sık Kullanılan İş Zekası Çözümleri

Kurumsal firmalarda sıklıkla tercih edilen iş zekası yazılımları sayesinde birçok firma artık ticari faaliyetlerini artırmış durumdadır. İş hayatına yön veren iş zekası uygulamaları ile ticari faktörler gelişmekte ve her geçen gün iş zekası uygulamaları artmaktadır. İş zekası çözümleri, bu yazılımlara dahil olup, firmaların kullandığı çeşitli programlara dayanmaktadır. İş zekası çözümleri, iş zekasını aktif olarak kullanan firmalarda yardımcı ve kurtarıcı programlar olarak bilinir.  Her bir çözüm farklı bir fayda sağlamaktadır. Kullanım yoğunluğu veya türüne göre değişiklik gösterir. Bu nedenle her alanda kullanılan iş zekası çözümleri farklı olmaktadır. Piyasada en çok tercih edilen iş zekası yöntemleri;  Logo İnsight, Power Bi, TurkBoard, SQL Server w İş Zekası Çözümleri İle Sağlanan Faydalar Kullanılan iş zekası çözümlerinin şirketlere birbirinden farklı alanlarda fayda sağlar. Örneğin Logo İnsight, görsel veri ağırlıklı çalışmalarda kolaylık sağlarken, Sap, en doğru öngörülerin belirlenmesine kaynaklık eder. Power Bi, aralarında SQL server, MailChimp, Access, Microsoft Excel, Facebook, SharePoints gibi programlarında bulunduğu geniş bir alanda etki sahibidir.  Turkboard, verileri kaydettiği ön bellek ile tercih edilirken, SQL yardımcı program gerektirmeden hızlı kullanım sağlar. Detaylı bilgi; https://www.manage.com.tr/

Kurumsal firmalarda sıklıkla tercih edilen iş zekası yazılımları sayesinde birçok firma artık ticari faaliyetlerini artırmış durumdadır. İş hayatına yön veren iş zekası uygulamaları ile ticari faktörler gelişmekte ve her geçen gün iş zekası uygulamaları artmaktadır. İş zekası çözümleri, bu yazılımlara dahil olup, firmaların kullandığı çeşitli programlara dayanmaktadır.

İş zekası çözümleri, iş zekasını aktif olarak kullanan firmalarda yardımcı ve kurtarıcı programlar olarak bilinir.  Her bir çözüm farklı bir fayda sağlamaktadır. Kullanım yoğunluğu veya türüne göre değişiklik gösterir. Bu nedenle her alanda kullanılan iş zekası çözümleri farklı olmaktadır.

Piyasada en çok tercih edilen iş zekası yöntemleri;  Logo İnsight, Power Bi, TurkBoard, SQL Server w

İş Zekası Çözümleri İle Sağlanan Faydalar

Kullanılan iş zekası çözümlerinin şirketlere birbirinden farklı alanlarda fayda sağlar. Örneğin Logo İnsight, görsel veri ağırlıklı çalışmalarda kolaylık sağlarken, Sap, en doğru öngörülerin belirlenmesine kaynaklık eder. Power Bi, aralarında SQL server, MailChimp, Access, Microsoft Excel, Facebook, SharePoints gibi programlarında bulunduğu geniş bir alanda etki sahibidir.  Turkboard, verileri kaydettiği ön bellek ile tercih edilirken, SQL yardımcı program gerektirmeden hızlı kullanım sağlar. Detaylı bilgi; https://www.manage.com.tr/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.