Günsan iş ortakları ile muhteşem bir Benelüks seyahati

Sektörden 3305+ kez okundu.
 

Günsan iş ortakları ile muhteşem bir Benelüks seyahati

Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle fark yaratan Günsan Elektrik, başarılı bayileriyle Benelüx gezisinde bir araya geldi.
Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle fark yaratan Günsan Elektrik, başarılı bayileriyle Benelüx gezisinde bir araya geldi. 5 günlük gezi boyunca Brüksel, Lüksemburg, Brugge ve Amstardam’ı gezen Günsan bayileri hem yakından tanışma fırsatını buldu hem de keyifli anlar yaşadı. Güçlü bayi ağıyla tüm Türkiye’ye ve 50’ye yakın ülkeye ürünlerini ulaştıran Günsan, başarılı bayilerini 4-8 Eylül tarihleri arasında Benelüx ülkelerinde ağırladı. Günsan ekibi ve bayileri Brüksel, Lüksemburg, Brugge ve Amsterdam’ın turistik yerlerini gezerek, keyifli vakit geçirdiler.  Brugge ve Amsterdam’da kanal turuna katılan Günsan bayileri, Hollanda’nın ‘masal gibi’ diye nitelendirilen balıkçı kasabaları Marken ve Volendam’ı da gezmeyi ihmal etmedi. Günsan’ın bayileri ve iş ortaklarıyla her zaman bir aile olduğunu söyleyen Günsan Pazarlama Direktörü Alişan Çapan, “Yıl boyunca yoğun çalıştık. Bu gezi hepimiz için son derece motive edici oldu. Hep birlikte gezdik, gördük, fikir alışverişinde bulunmayı da ihmal etmedik. Günsan ailesinin bir parçası olan bayilerimize bu tür gezilerle teşekkür etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle fark yaratan Günsan Elektrik, başarılı bayileriyle Benelüx gezisinde bir araya geldi.

Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle fark yaratan Günsan Elektrik, başarılı bayileriyle Benelüx gezisinde bir araya geldi. 5 günlük gezi boyunca Brüksel, Lüksemburg, Brugge ve Amstardam’ı gezen Günsan bayileri hem yakından tanışma fırsatını buldu hem de keyifli anlar yaşadı.

Güçlü bayi ağıyla tüm Türkiye’ye ve 50’ye yakın ülkeye ürünlerini ulaştıran Günsan, başarılı bayilerini 4-8 Eylül tarihleri arasında Benelüx ülkelerinde ağırladı. Günsan ekibi ve bayileri Brüksel, Lüksemburg, Brugge ve Amsterdam’ın turistik yerlerini gezerek, keyifli vakit geçirdiler.  Brugge ve Amsterdam’da kanal turuna katılan Günsan bayileri, Hollanda’nın ‘masal gibi’ diye nitelendirilen balıkçı kasabaları Marken ve Volendam’ı da gezmeyi ihmal etmedi.

Günsan’ın bayileri ve iş ortaklarıyla her zaman bir aile olduğunu söyleyen Günsan Pazarlama Direktörü Alişan Çapan, “Yıl boyunca yoğun çalıştık. Bu gezi hepimiz için son derece motive edici oldu. Hep birlikte gezdik, gördük, fikir alışverişinde bulunmayı da ihmal etmedik. Günsan ailesinin bir parçası olan bayilerimize bu tür gezilerle teşekkür etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.