Günsan 2 USB portlu topraklı prizle adaptör karmaşasına son

IoT 3018+ kez okundu.
 

Günsan 2 USB portlu topraklı prizle adaptör karmaşasına son

Elektronik cihazlar hayatımızda daha çok yer almaya başladıkça onları şarj etme ihtiyacı da doğuyor.
Elektronik cihazlar hayatımızda daha çok yer almaya başladıkça onları şarj etme ihtiyacı da doğuyor. Yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın Visage 2 USB’li topraklı prizi, çift portuyla tüm elektronik cihazlar için adaptöre ihtiyaç duymadan, kolay ve hızlı şarj imkânı sağlıyor. Akıllı telefondan tablete, Bluetooth’lu kulaklıktan hoparlöre, günlük yaşamda kullandığımız pek çok elektronik aleti sık sık şarj etmemiz gerekiyor. Ekstra bir güç adaptörüne gerek duymadan şarj etme imkanı sağlayan prizler, evde ya da bulunduğumuz her ortamda hem hayatı kolaylaştırıyor hem de adaptör taşıma derdine son veriyor.  Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın hayatı kolaylaştırmak için geliştirdiği Visage 2 USB’li topraklı prizi, çift soketiyle adaptöre gerek kalmadan telefon ve tablet gibi cihazları aynı anda hızla şarj ederek, zamandan tasarruf elde edilmesini sağlıyor.   2 cihazı aynı anda hızlı şarj etme avantajı 2.4 A kapasitesi sayesinde hızlı şarj imkânı sunan priz; vidasız terminalleri ile kolayca monte edilebiliyor. 2 cihazı aynı anda şarj edebilen ve çocuk koruma özelliği de bulunan topraklı prizin; beyaz, krem, metalik bej, gümüş, metalik beyaz, siyah, mocha ve füme renk alternatifleri de bulunuyor.
Elektronik cihazlar hayatımızda daha çok yer almaya başladıkça onları şarj etme ihtiyacı da doğuyor.

Elektronik cihazlar hayatımızda daha çok yer almaya başladıkça onları şarj etme ihtiyacı da doğuyor. Yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın Visage 2 USB’li topraklı prizi, çift portuyla tüm elektronik cihazlar için adaptöre ihtiyaç duymadan, kolay ve hızlı şarj imkânı sağlıyor.

Akıllı telefondan tablete, Bluetooth’lu kulaklıktan hoparlöre, günlük yaşamda kullandığımız pek çok elektronik aleti sık sık şarj etmemiz gerekiyor. Ekstra bir güç adaptörüne gerek duymadan şarj etme imkanı sağlayan prizler, evde ya da bulunduğumuz her ortamda hem hayatı kolaylaştırıyor hem de adaptör taşıma derdine son veriyor.  Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın hayatı kolaylaştırmak için geliştirdiği Visage 2 USB’li topraklı prizi, çift soketiyle adaptöre gerek kalmadan telefon ve tablet gibi cihazları aynı anda hızla şarj ederek, zamandan tasarruf elde edilmesini sağlıyor.

 

2 cihazı aynı anda hızlı şarj etme avantajı

2.4 A kapasitesi sayesinde hızlı şarj imkânı sunan priz; vidasız terminalleri ile kolayca monte edilebiliyor. 2 cihazı aynı anda şarj edebilen ve çocuk koruma özelliği de bulunan topraklı prizin; beyaz, krem, metalik bej, gümüş, metalik beyaz, siyah, mocha ve füme renk alternatifleri de bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.