EMT Asansör ve Arkel işbirliği ile temassız asansörler

IoT 2655+ kez okundu.
 

EMT Asansör ve Arkel işbirliği ile temassız asansörler

Covid19 ile mücadelede gündelik hayatımızın vazgeçilmezi olan asansörlerde de alışkanlıklarımız yavaş yavaş değişirken, firmalar çağa uygun teknolojileri ile öne çıkarak, kullanıcılara sağlıklı ve hijyenik alternatifler sunmaya devam ediyor.
Covid19 ile mücadelede gündelik hayatımızın vazgeçilmezi olan asansörlerde de alışkanlıklarımız yavaş yavaş değişirken, firmalar çağa uygun teknolojileri ile öne çıkarak, kullanıcılara sağlıklı ve hijyenik alternatifler sunmaya devam ediyor. EMT Asansör, Arkel işbirliği ile kullanıma sunduğu temassız asansör sistemleri ile butona temas etmeyi ortadan kaldıran bir teknoloji ile kullanıcılarına güvenli bir hizmet sağlıyor.   Dünyayı etkisi altına alan Covid19 ile mücadele devam ederken, birçok sektör, virüs ile mücadelede farklı uygulamalar geliştiriyor. Asansör sektöründe de yakalanan teknoloji bu anlamda yavaş yavaş daha yaygın kullanılmaya veya tercih edilmeye başladı. İlerleyen yıllarda da daha fazla tercih edileceği aşikar. Asansörler, sosyal yaşantımızın kesintiye uğramaması için artık neredeyse hayati önem arz ediyor. Yüksek katlı konutlarda, hastanelerde, kamu binalarında hatta iş merkezlerinde asansörler önemli bir işlev üstlenmekteler. Covid19 virüsünün hayatımıza girmesi ve bununla yaşamaya alışmamızı anlatan uzmanlar asansörler kullanımında da; çıplak elle temastan kaçınmak, kalabalık bir şekilde kullanmamak gibi birçok konuda alışkanlıklarımızı değiştirmemizin gerektiğini belirterek bizleri uyarıyor.   Asansör firmalarımız ise asansör sektöründe yakalanan teknolojiyi Covid19 virüsü ile olan mücadelede en iyi şekilde kullanmayı ve taşıyıcıların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini amaçlıyor. Tam da bu noktadan hareket ile EMT Asansör, Arkel ile işbirliği ile hayata geçirdiği temassız asansör sistemleri ile kullanıcıların güvenli ve sağlıklı bir ortamda seyahat etmelerini sağlıyor. Butona temas etmeyi ortadan kaldıran ''Temassız Çağrı Sistemi'' ile ihtiyaç duyulan katın cep telefonu yardımı ile QR kod okutularak gerekli yönlendirmelerin cep telefonu üzerinden yapıldığı ve temassız bir şekilde seyahate imkan tanıyor. Böylece kullanıcılar özellikle temastan kaçınarak sağlıklı bir şekilde asansörleri kullanma imkanı buluyor.
Covid19 ile mücadelede gündelik hayatımızın vazgeçilmezi olan asansörlerde de alışkanlıklarımız yavaş yavaş değişirken, firmalar çağa uygun teknolojileri ile öne çıkarak, kullanıcılara sağlıklı ve hijyenik alternatifler sunmaya devam ediyor.

Covid19 ile mücadelede gündelik hayatımızın vazgeçilmezi olan asansörlerde de alışkanlıklarımız yavaş yavaş değişirken, firmalar çağa uygun teknolojileri ile öne çıkarak, kullanıcılara sağlıklı ve hijyenik alternatifler sunmaya devam ediyor. EMT Asansör, Arkel işbirliği ile kullanıma sunduğu temassız asansör sistemleri ile butona temas etmeyi ortadan kaldıran bir teknoloji ile kullanıcılarına güvenli bir hizmet sağlıyor.

 

Dünyayı etkisi altına alan Covid19 ile mücadele devam ederken, birçok sektör, virüs ile mücadelede farklı uygulamalar geliştiriyor. Asansör sektöründe de yakalanan teknoloji bu anlamda yavaş yavaş daha yaygın kullanılmaya veya tercih edilmeye başladı. İlerleyen yıllarda da daha fazla tercih edileceği aşikar. Asansörler, sosyal yaşantımızın kesintiye uğramaması için artık neredeyse hayati önem arz ediyor. Yüksek katlı konutlarda, hastanelerde, kamu binalarında hatta iş merkezlerinde asansörler önemli bir işlev üstlenmekteler. Covid19 virüsünün hayatımıza girmesi ve bununla yaşamaya alışmamızı anlatan uzmanlar asansörler kullanımında da; çıplak elle temastan kaçınmak, kalabalık bir şekilde kullanmamak gibi birçok konuda alışkanlıklarımızı değiştirmemizin gerektiğini belirterek bizleri uyarıyor.

 

Asansör firmalarımız ise asansör sektöründe yakalanan teknolojiyi Covid19 virüsü ile olan mücadelede en iyi şekilde kullanmayı ve taşıyıcıların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini amaçlıyor. Tam da bu noktadan hareket ile EMT Asansör, Arkel ile işbirliği ile hayata geçirdiği temassız asansör sistemleri ile kullanıcıların güvenli ve sağlıklı bir ortamda seyahat etmelerini sağlıyor. Butona temas etmeyi ortadan kaldıran ''Temassız Çağrı Sistemi'' ile ihtiyaç duyulan katın cep telefonu yardımı ile QR kod okutularak gerekli yönlendirmelerin cep telefonu üzerinden yapıldığı ve temassız bir şekilde seyahate imkan tanıyor. Böylece kullanıcılar özellikle temastan kaçınarak sağlıklı bir şekilde asansörleri kullanma imkanı buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.