buildingSMART Türkiye, geleceğin yapılarını konuştu

Akıllı Bina 2402+ kez okundu.
 

buildingSMART Türkiye, geleceğin yapılarını konuştu

buildingSMART Türkiye, ‘openBIM ne işe yarar?’ başlıklı webinar serisinin ilk toplantısında ‘Bugünü inşa ederken, geleceği yaratmak’ konusunu ele aldı.
buildingSMART Türkiye, ‘openBIM ne işe yarar?’ başlıklı webinar serisinin ilk toplantısında ‘Bugünü inşa ederken, geleceği yaratmak’ konusunu ele aldı. Toplantının konuşmacısı Royal Bam Group Dijital İnşaat Direktörü Menno de Jonge, katılımcılarla deneyimlerini paylaşarak, geleceğin dijital teknolojiyle yaratıldığını vurguladı.   İnşaat sektörünün en önemli teknolojik gelişimlerinden biri olan BIM (Building Information Modelling) yani Bina Bilgi Modellemesi’nin Türkiye’de kullanımının daha da yaygınlaşmasını hedefleyen buildingSMART Türkiye; ‘openBIM ne işe yarar?’ başlığı altında webinar serisi başlattı. ‘Bugünü inşa ederken, geleceği yaratmak’ konusunun işlendiği ilk toplantının konuşmacısı Royal Bam Group Dijital İnşaat Direktörü Menno de Jonge oldu. Toplantının açılışında konuşan buildingSMART Türkiye Yürütme Kurulu Başkanı Muhammed Maraşlı, küresel salgın nedeniyle dijital teknolojiler sayesinde sanal ortamda bir araya geldiklerini belirterek, “buildingSMART Türkiye olarak mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz ‘Fokus’ başlıklı webinarımızda Yürütme Kurulu temsilcilerimizle bir araya gelerek, devam eden ve planladığımız çalışmalarımızı masaya yatırmıştık. Bugün ise ‘openBIM ne işe yarar?’ webinar serisinin ilk toplantısında bir araya geldik. Webinar serimizi önümüzdeki günlerde bu başlık altında farklı konularla düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.   Moderatörlüğünü buildingSMART Türkiye İletişim Tanıtım ve Üyelik Çalışma Grubu Koordinatörü Müge Sümerol’un yaptığı ‘openBIM ne işe yarar? Bugünü inşa ederken, geleceği yaratmak’ başlıklı toplantının konuşmacısı Royal Bam Group Dijital İnşaat Direktörü Menno de Jonge, inşaat sektörünün geleceğinin bugünden nasıl inşa edilebileceği konusunda, son gelişmeleri katılımcılarla paylaştı. Görev aldığı inşaat grubunda hayata geçirdikleri örnek projeleri de sunum eşliğinde anlatan Menno de Jonge; geleceğin, dijital teknolojiyle yaratıldığına dikkat çekti. 
buildingSMART Türkiye, ‘openBIM ne işe yarar?’ başlıklı webinar serisinin ilk toplantısında ‘Bugünü inşa ederken, geleceği yaratmak’ konusunu ele aldı.

buildingSMART Türkiye, ‘openBIM ne işe yarar?’ başlıklı webinar serisinin ilk toplantısında ‘Bugünü inşa ederken, geleceği yaratmak’ konusunu ele aldı. Toplantının konuşmacısı Royal Bam Group Dijital İnşaat Direktörü Menno de Jonge, katılımcılarla deneyimlerini paylaşarak, geleceğin dijital teknolojiyle yaratıldığını vurguladı.

 

İnşaat sektörünün en önemli teknolojik gelişimlerinden biri olan BIM (Building Information Modelling) yani Bina Bilgi Modellemesi’nin Türkiye’de kullanımının daha da yaygınlaşmasını hedefleyen buildingSMART Türkiye; ‘openBIM ne işe yarar?’ başlığı altında webinar serisi başlattı. ‘Bugünü inşa ederken, geleceği yaratmak’ konusunun işlendiği ilk toplantının konuşmacısı Royal Bam Group Dijital İnşaat Direktörü Menno de Jonge oldu.

Toplantının açılışında konuşan buildingSMART Türkiye Yürütme Kurulu Başkanı Muhammed Maraşlı, küresel salgın nedeniyle dijital teknolojiler sayesinde sanal ortamda bir araya geldiklerini belirterek, “buildingSMART Türkiye olarak mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz ‘Fokus’ başlıklı webinarımızda Yürütme Kurulu temsilcilerimizle bir araya gelerek, devam eden ve planladığımız çalışmalarımızı masaya yatırmıştık. Bugün ise ‘openBIM ne işe yarar?’ webinar serisinin ilk toplantısında bir araya geldik. Webinar serimizi önümüzdeki günlerde bu başlık altında farklı konularla düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Moderatörlüğünü buildingSMART Türkiye İletişim Tanıtım ve Üyelik Çalışma Grubu Koordinatörü Müge Sümerol’un yaptığı ‘openBIM ne işe yarar? Bugünü inşa ederken, geleceği yaratmak’ başlıklı toplantının konuşmacısı Royal Bam Group Dijital İnşaat Direktörü Menno de Jonge, inşaat sektörünün geleceğinin bugünden nasıl inşa edilebileceği konusunda, son gelişmeleri katılımcılarla paylaştı. Görev aldığı inşaat grubunda hayata geçirdikleri örnek projeleri de sunum eşliğinde anlatan Menno de Jonge; geleceğin, dijital teknolojiyle yaratıldığına dikkat çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.