Banyolarda kompakt tasarımlarla hafiflik zamanı

Sektörden 2088+ kez okundu.
 

Banyolarda kompakt tasarımlarla hafiflik zamanı

Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca, Inspira serisi ile banyolarda tasarım olanaklarını bir üst seviyeye taşıyor. Yuvarlak, yumuşak açılı ve kare olmak üzere farklı şekil ve ebatlarda tasarlanan Inspira serisi, her stilde ve ölçekte banyo mekanına esneklik ve farklı kombinasyonlar yaratma imkanı sunuyor.
Banyo alanları için armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi  yenilikçi çözüm önerileri sunan Roca, Inspira serisi vitrifiye ve mobilya koleksiyonu ile her stilde banyoya uyum sağlayan tasarımlar sunuyor. Banyo alanlarının tüm unsurlarını uyumlu bir şekilde birleştirmeyi hedefleyen tasarımcılara ilham verecek seri; zarafet, hafiflik, dayanıklılık ve konforu bir araya getiriyor. Seride yer alan ürünlerin çeşitliliği farklı nitelikteki banyo tasarımlarına kolaylıkla entegre edilebildiğinden, dekorasyonda yaratıcı çözümler arayanların hayatını kolaylaştırıyor.   Fineceramic® ile farklı şekillerde tasarım imkanı   Banyo alanları için güçlü performans gösterecek olağanüstü hafiflikte kompakt malzemeler geliştirerek, Inspira serisini hayata geçiren Roca, seri ile standartları da farklı bir boyuta taşıyor. Standart seramiklerde daha önce düşünülmeyen sofistike tasarım detaylarına ve şekillerine izin veren Fineceramic® materyalinin kullanıldığı Inspira serisi, dayanıklılıktan ödün vermeden banyo tasarımının olanaklarını dönüştürmesiyle öne çıkıyor. Heykele dönüşen lavabolar   Fineceramic®’in güçlü mukavemeti ile yumuşak ve tekdüze iç yüzeylere sahip hassas, yalnızca 5 mm kalınlığında ince duvarlı tasarımıyla dikkat çeken lavabolar, bir heykele dönüşerek banyo alanlarına estetik katıyor. Inspira serisinde yer alan lavaboların ince duvarları çok daha az hammadde kullanıldığı için oldukça hafif. Hafifliği ve mukavemeti birleştiren Fineceramic®, seramiğin ağırlığını da 40 oranında azaltıyor. Daha dayanıklı ve hijyenik   Banyo tasarımında en önemli ve göz çarpan parça olan lavabo, günlük yaşamımızda yoğun kullanıma da katlanmak durumunda kalıyor.   Fineceramic ®’in dayanıklılığı ve pürüzsüzlüğü sayesinde Inspira serisi lavabo tasarımları yüzey aşındırıcı temizlik ürünlerine karşı daha dayanıklı, hijyenik ve pratik bir kullanım sunuyor. Inspira serisinde yer alan klozet ve klozet kapakları ise Roca’nın hijyenin çok önemli olduğu bugünlerde banyo gibi en hijyenik olması gereken alanlar için geliştirdiği antibakteriyel bir reçine olan Supralit ® içeriyor. Roca’nın bu inovasyonu ile klozetlerde hijyen sağlamak da hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. Klozet kapakları ise gürültüyü ve darbeleri büyük ölçüde azaltan ve optimum uzun ömür sağlayan yumuşak kapanma özelliğine sahip.
Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca, Inspira serisi ile banyolarda tasarım olanaklarını bir üst seviyeye taşıyor. Yuvarlak, yumuşak açılı ve kare olmak üzere farklı şekil ve ebatlarda tasarlanan Inspira serisi, her stilde ve ölçekte banyo mekanına esneklik ve farklı kombinasyonlar yaratma imkanı sunuyor.

Banyo alanları için armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi  yenilikçi çözüm önerileri sunan Roca, Inspira serisi vitrifiye ve mobilya koleksiyonu ile her stilde banyoya uyum sağlayan tasarımlar sunuyor. Banyo alanlarının tüm unsurlarını uyumlu bir şekilde birleştirmeyi hedefleyen tasarımcılara ilham verecek seri; zarafet, hafiflik, dayanıklılık ve konforu bir araya getiriyor. Seride yer alan ürünlerin çeşitliliği farklı nitelikteki banyo tasarımlarına kolaylıkla entegre edilebildiğinden, dekorasyonda yaratıcı çözümler arayanların hayatını kolaylaştırıyor.

 

Fineceramic® ile farklı şekillerde tasarım imkanı

 

Banyo alanları için güçlü performans gösterecek olağanüstü hafiflikte kompakt malzemeler geliştirerek, Inspira serisini hayata geçiren Roca, seri ile standartları da farklı bir boyuta taşıyor. Standart seramiklerde daha önce düşünülmeyen sofistike tasarım detaylarına ve şekillerine izin veren Fineceramic® materyalinin kullanıldığı Inspira serisi, dayanıklılıktan ödün vermeden banyo tasarımının olanaklarını dönüştürmesiyle öne çıkıyor.

Heykele dönüşen lavabolar

 

Fineceramic®’in güçlü mukavemeti ile yumuşak ve tekdüze iç yüzeylere sahip hassas, yalnızca 5 mm kalınlığında ince duvarlı tasarımıyla dikkat çeken lavabolar, bir heykele dönüşerek banyo alanlarına estetik katıyor. Inspira serisinde yer alan lavaboların ince duvarları çok daha az hammadde kullanıldığı için oldukça hafif. Hafifliği ve mukavemeti birleştiren Fineceramic®, seramiğin ağırlığını da 40 oranında azaltıyor.

Daha dayanıklı ve hijyenik

 

Banyo tasarımında en önemli ve göz çarpan parça olan lavabo, günlük yaşamımızda yoğun kullanıma da katlanmak durumunda kalıyor.

 

Fineceramic ®’in dayanıklılığı ve pürüzsüzlüğü sayesinde Inspira serisi lavabo tasarımları yüzey aşındırıcı temizlik ürünlerine karşı daha dayanıklı, hijyenik ve pratik bir kullanım sunuyor.

Inspira serisinde yer alan klozet ve klozet kapakları ise Roca’nın hijyenin çok önemli olduğu bugünlerde banyo gibi en hijyenik olması gereken alanlar için geliştirdiği antibakteriyel bir reçine olan Supralit ® içeriyor. Roca’nın bu inovasyonu ile klozetlerde hijyen sağlamak da hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. Klozet kapakları ise gürültüyü ve darbeleri büyük ölçüde azaltan ve optimum uzun ömür sağlayan yumuşak kapanma özelliğine sahip.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.