Akıllı kentlerin tercihi Karsan Jest Electric

Akıllı Şehir 2270+ kez okundu.
 

Akıllı kentlerin tercihi Karsan Jest Electric

Küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin yerli ticari araç üreticisi Karsan, Yunanistan’ın Atina kentinde DEPA firması ve Atina Belediyesi tarafından düzenlenen ve sürdürülebilir kalkınma temasıyla gerçekleşen EcoFest Atina 2020 etkinliğine Jest Electric aracı ile katıldı.
Küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin yerli ticari araç üreticisi Karsan, Yunanistan’ın Atina kentinde DEPA firması ve Atina Belediyesi tarafından düzenlenen ve sürdürülebilir kalkınma temasıyla gerçekleşen EcoFest Atina 2020 etkinliğine Jest Electric aracı ile katıldı. BMWi batarya teknolojisiyle donatılan ve Avrupa yollarında hizmet vermeye başlayan Jest Electric, daha çevreci kentlerin oluşması adına eko-mobilite kavramının masaya yatırıldığı organizasyonda yer alan tek elektrikli toplu taşıma aracı oldu. Yakın zamanda Yunanistan’ın West Attica Üniversitesi’ne teslim edilen Jest Electric’in sergilendiği etkinlikte, Yunanistan Eğitim ve Enerji Bakanları başta olmak üzere, belediye ve kamu kurumları temsilcileri, Jest Electric’in kazanımlarını yakından inceleme fırsatı yakaladılar.   Modern ulaşım çözümleri sunan Karsan, Yunanistan’ın Atina kentinde DEPA firması ve Atina Belediyesi tarafından düzenlenen ve sürdürülebilir kalkınma temasıyla gerçekleşen EcoFest Atina 2020 etkinliğindeki yerini aldı. Karsan, daha çevreci kentlerin oluşması adına eko-mobilite kavramının masaya yatırıldığı ve birçok belediyenin katılım gösterdiği organizasyona, elektrikli modeli Jest Electric ile katılan tek toplu taşıma araç üreticisi oldu. Karsan tarafından Yunanistan’ın West Attica Üniversitesi’ne teslim edilen Jest Electric’in sergilendiği EcoFest’te, Yunanistan Eğitim Bakanı Niki Kerameos ve Enerji Bakanı Gerasimos Thomas birer test sürüşü de gerçekleştirdi. Girit Adası’nda yer alan Rethumno kentinin Belediye Başkanı Giorgos Marinakis ise daha önce alım gerçekleştirdikleri Jest Electric’in Rethumno’ya olan kazanımlarından bahsederek özgün boyutları, üstün batarya teknolojisi ve sıfır emisyonuyla rakiplerinden ayrıldığını vurguladı.   
Küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin yerli ticari araç üreticisi Karsan, Yunanistan’ın Atina kentinde DEPA firması ve Atina Belediyesi tarafından düzenlenen ve sürdürülebilir kalkınma temasıyla gerçekleşen EcoFest Atina 2020 etkinliğine Jest Electric aracı ile katıldı.

Küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin yerli ticari araç üreticisi Karsan, Yunanistan’ın Atina kentinde DEPA firması ve Atina Belediyesi tarafından düzenlenen ve sürdürülebilir kalkınma temasıyla gerçekleşen EcoFest Atina 2020 etkinliğine Jest Electric aracı ile katıldı. BMWi batarya teknolojisiyle donatılan ve Avrupa yollarında hizmet vermeye başlayan Jest Electric, daha çevreci kentlerin oluşması adına eko-mobilite kavramının masaya yatırıldığı organizasyonda yer alan tek elektrikli toplu taşıma aracı oldu. Yakın zamanda Yunanistan’ın West Attica Üniversitesi’ne teslim edilen Jest Electric’in sergilendiği etkinlikte, Yunanistan Eğitim ve Enerji Bakanları başta olmak üzere, belediye ve kamu kurumları temsilcileri, Jest Electric’in kazanımlarını yakından inceleme fırsatı yakaladılar.

 

Modern ulaşım çözümleri sunan Karsan, Yunanistan’ın Atina kentinde DEPA firması ve Atina Belediyesi tarafından düzenlenen ve sürdürülebilir kalkınma temasıyla gerçekleşen EcoFest Atina 2020 etkinliğindeki yerini aldı. Karsan, daha çevreci kentlerin oluşması adına eko-mobilite kavramının masaya yatırıldığı ve birçok belediyenin katılım gösterdiği organizasyona, elektrikli modeli Jest Electric ile katılan tek toplu taşıma araç üreticisi oldu.

Karsan tarafından Yunanistan’ın West Attica Üniversitesi’ne teslim edilen Jest Electric’in sergilendiği EcoFest’te, Yunanistan Eğitim Bakanı Niki Kerameos ve Enerji Bakanı Gerasimos Thomas birer test sürüşü de gerçekleştirdi. Girit Adası’nda yer alan Rethumno kentinin Belediye Başkanı Giorgos Marinakis ise daha önce alım gerçekleştirdikleri Jest Electric’in Rethumno’ya olan kazanımlarından bahsederek özgün boyutları, üstün batarya teknolojisi ve sıfır emisyonuyla rakiplerinden ayrıldığını vurguladı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.