Günsan’dan enerji tasarruflu anahtarlar

Enerji 6304+ kez okundu.
 

Günsan’dan enerji tasarruflu anahtarlar

31 Ekim Dünya Tasarruf Günü olarak kutlanıyor. Bugünü fırsat bilerek, evde, işyerinde tercih edeceğiniz anahtar modelleri ile enerjiyi verimli kullanarak tasarruf yapmak mümkün.
31 Ekim Dünya Tasarruf Günü olarak kutlanıyor. Bugünü fırsat bilerek, evde, işyerinde tercih edeceğiniz anahtar modelleri ile enerjiyi verimli kullanarak tasarruf yapmak mümkün. Kullanıcıların ihtiyaç beklentilerine göre anahtar ve prizler geliştiren Günsan Elektrik’in dimmer ve hızlı ve adaptöre gerek duymadan şarj imkânı sunan USB’li priz modelleri elektriği verimli kullanım özelliğiyle bütçeye de katkı sağlıyor.   Akıllı yaşam alanları için akıllı ürünler geliştiren Günsan, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünleriyle de öne çıkıyor. Günsan Dimmer anahtarlar iç mekanların aydınlatmasında elektrik akımını kontrol etme fırsatı sunarak tasarruf sağlıyor. Günsan anahtar priz serilerinde yer alan rotatif tek düğmeli Dimmer anahtarlar ile 800 Watt'a kadar aydınlatmanın parlaklığını dilediğiniz aralıklarda ayarlayabilirsiniz. Hızlı ve adaptörsüz şarj ile hem zaman hem enerji tasarrufu   Akıllı telefondan tablete, Bluethoot’lu kulaklıktan hoparlöre, günlük yaşamda kullandığımız pek çok elektronik aleti sık sık şarj etmemiz gerekiyor. Ekstra bir güç adaptörüne gerek duymadan şarj etme imkânı sağlayan prizler, evde ya da bulunduğumuz her ortamda hem hayatı kolaylaştırıyor hem de tasarruf sağlıyor. Günsan’ın Eqona 2 USB’li şarj prizi ve Visage 2 USB’li topraklı prizi, çift portuyla tüm elektronik cihazlar için adaptöre ihtiyaç duymadan, aynı anda hızlı şarj imkânı sağlıyor. Çocuk koruma özelliği de bulunan Visage 2 USB’li topraklı prizler, vidasız terminalleri ile kolayca monte edilebiliyor.  
31 Ekim Dünya Tasarruf Günü olarak kutlanıyor. Bugünü fırsat bilerek, evde, işyerinde tercih edeceğiniz anahtar modelleri ile enerjiyi verimli kullanarak tasarruf yapmak mümkün.

31 Ekim Dünya Tasarruf Günü olarak kutlanıyor. Bugünü fırsat bilerek, evde, işyerinde tercih edeceğiniz anahtar modelleri ile enerjiyi verimli kullanarak tasarruf yapmak mümkün. Kullanıcıların ihtiyaç beklentilerine göre anahtar ve prizler geliştiren Günsan Elektrik’in dimmer ve hızlı ve adaptöre gerek duymadan şarj imkânı sunan USB’li priz modelleri elektriği verimli kullanım özelliğiyle bütçeye de katkı sağlıyor.

 

Akıllı yaşam alanları için akıllı ürünler geliştiren Günsan, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünleriyle de öne çıkıyor. Günsan Dimmer anahtarlar iç mekanların aydınlatmasında elektrik akımını kontrol etme fırsatı sunarak tasarruf sağlıyor. Günsan anahtar priz serilerinde yer alan rotatif tek düğmeli Dimmer anahtarlar ile 800 Watt'a kadar aydınlatmanın parlaklığını dilediğiniz aralıklarda ayarlayabilirsiniz.

Hızlı ve adaptörsüz şarj ile hem zaman hem enerji tasarrufu

 

Akıllı telefondan tablete, Bluethoot’lu kulaklıktan hoparlöre, günlük yaşamda kullandığımız pek çok elektronik aleti sık sık şarj etmemiz gerekiyor. Ekstra bir güç adaptörüne gerek duymadan şarj etme imkânı sağlayan prizler, evde ya da bulunduğumuz her ortamda hem hayatı kolaylaştırıyor hem de tasarruf sağlıyor. Günsan’ın Eqona 2 USB’li şarj prizi ve Visage 2 USB’li topraklı prizi, çift portuyla tüm elektronik cihazlar için adaptöre ihtiyaç duymadan, aynı anda hızlı şarj imkânı sağlıyor. Çocuk koruma özelliği de bulunan Visage 2 USB’li topraklı prizler, vidasız terminalleri ile kolayca monte edilebiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.