Alarko Carrier, enerji verimliliği ürünleri tanıtımı için Mardin’deydi

Enerji 6248+ kez okundu.
 

Alarko Carrier, enerji verimliliği ürünleri tanıtımı için Mardin’deydi

Alarko Carrier, yeni geliştirilen üstün teknolojili ve yüksek verimli Toshiba Estia ısı pompası ve Toshiba VRF cihazlarını Mardin ve çevresinde faaliyet gösteren mekanik proje, taahhüt-tesisatçı firmalar ile kamu ve özel kurum mühendislerine tanıtmak üzere bir toplantı düzenledi.
Alarko Carrier, yeni geliştirilen üstün teknolojili ve yüksek verimli Toshiba Estia ısı pompası ve Toshiba VRF cihazlarını Mardin ve çevresinde faaliyet gösteren mekanik proje, taahhüt-tesisatçı firmalar ile kamu ve özel kurum mühendislerine tanıtmak üzere bir toplantı düzenledi. Mardin Erdoba Elegance Hotel’de yapılan toplantıda Toshiba VRF Sistemi ve Toshiba/Carrier ısı pompalarıyla ilgili detaylı sunumlar yapılarak cihazların üstün özellikleri katılımcılarla paylaşıldı. Adana Büro Müdürü Tuncay Yağanak’ın gündemi aktarmasıyla başlayan toplantı Bayilik Satışları Direktörü Koray Fedar’ın konuşmasıyla devam etti. Klima Ürün Yöneticisi Dilara Çayır SMMS-e Toshiba VRF Sistemleri hakkında bilgi verip ürünün üstün özelliklerini vurguladı. İş Geliştirme Müdürü Özgen Çoğulu da Toshiba/Carrier ısı pompalarını tanıtarak ürünlerin uygulama esasları, verimlilik değerleri ve işletme kazançlarını örnekler ve referans uygulamalar üzerinden aktardı. Mardin ve çevre illerden katılan proje, tesisat, taahhüt firmaları ve kurum mühendislerinden oluşan 150 kişilik grubun izlediği etkinlikte, bölge ve servis sorumluları fuaye alanına yerleştirilen cihazlar üzerinden katılımcılara bilgi verdi.
Alarko Carrier, yeni geliştirilen üstün teknolojili ve yüksek verimli Toshiba Estia ısı pompası ve Toshiba VRF cihazlarını Mardin ve çevresinde faaliyet gösteren mekanik proje, taahhüt-tesisatçı firmalar ile kamu ve özel kurum mühendislerine tanıtmak üzere bir toplantı düzenledi.

Alarko Carrier, yeni geliştirilen üstün teknolojili ve yüksek verimli Toshiba Estia ısı pompası ve Toshiba VRF cihazlarını Mardin ve çevresinde faaliyet gösteren mekanik proje, taahhüt-tesisatçı firmalar ile kamu ve özel kurum mühendislerine tanıtmak üzere bir toplantı düzenledi. Mardin Erdoba Elegance Hotel’de yapılan toplantıda Toshiba VRF Sistemi ve Toshiba/Carrier ısı pompalarıyla ilgili detaylı sunumlar yapılarak cihazların üstün özellikleri katılımcılarla paylaşıldı.

Adana Büro Müdürü Tuncay Yağanak’ın gündemi aktarmasıyla başlayan toplantı Bayilik Satışları Direktörü Koray Fedar’ın konuşmasıyla devam etti. Klima Ürün Yöneticisi Dilara Çayır SMMS-e Toshiba VRF Sistemleri hakkında bilgi verip ürünün üstün özelliklerini vurguladı. İş Geliştirme Müdürü Özgen Çoğulu da Toshiba/Carrier ısı pompalarını tanıtarak ürünlerin uygulama esasları, verimlilik değerleri ve işletme kazançlarını örnekler ve referans uygulamalar üzerinden aktardı.

Mardin ve çevre illerden katılan proje, tesisat, taahhüt firmaları ve kurum mühendislerinden oluşan 150 kişilik grubun izlediği etkinlikte, bölge ve servis sorumluları fuaye alanına yerleştirilen cihazlar üzerinden katılımcılara bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.