“Yarını Kodlayanlar”da Gönüllü Eğitimleri Başlıyor

Sektörden 2471+ kez okundu.
 

“Yarını Kodlayanlar”da Gönüllü Eğitimleri Başlıyor

“Yarını Kodlayanlar” projesinde Gönüllü Koordinasyon Toplantısı 13 Şubat’ta başlıyor. İki gün sürecek etkinlikte, gönüllülerin kapasite gelişimine yönelik çalıştaylar düzenlenecek. Açılış töreni, Habitat Derneği YouTube kanalından canlı yayınlanacak.
12 Şubat 2021 – Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından çocukları dijital geleceğe hazırlama hedefiyle hayata geçirilen “Yarını Kodlayanlar” projesinin beşinci dönem “Gönüllü Koordinasyon Toplantısı” 13 Şubat Cumartesi günü başlıyor. “Gönüllüler bağlantıda” temasıyla ve online olarak düzenlenecek toplantıda, gönüllülerin kapasite gelişimine yönelik çalıştaylar düzenlenecek ve projenin saha yansımalarını konu alan toplantılar yapılacak. Pek çok uzman konuşmacının katkı vereceği etkinlikte, “Yeni Neslin Teknolojisi”, “Yeni Neslin Eğitimi” ve “Yeni Nesil Gönüllülük” konulu paneller de düzenlenecek. Panellerin ardından Yapay Zekâ Müzik Şöleni ve Mini Konser gerçekleştirilecek. Açılış töreni, Habitat Derneği YouTube kanalından canlı yayınlanacak.     100 bini aşkın çocuğa ulaşıldı   “Yarını Kodlayanlar” projesiyle Türkiye’nin dört bir yanında yaşları 7-14 arasında değişen çocuklara gönüllü eğitmenlerin yönetiminde kodlama eğitimleri veriliyor. Bugüne kadar 100 binin üzerinde çocuğa ulaşan projede, önümüzdeki bir yılda 70 bin çocuğa daha kodlama eğitimi verilmesi hedefleniyor. 
“Yarını Kodlayanlar” projesinde Gönüllü Koordinasyon Toplantısı 13 Şubat’ta başlıyor. İki gün sürecek etkinlikte, gönüllülerin kapasite gelişimine yönelik çalıştaylar düzenlenecek. Açılış töreni, Habitat Derneği YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

12 Şubat 2021 – Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği tarafından çocukları dijital geleceğe hazırlama hedefiyle hayata geçirilen “Yarını Kodlayanlar” projesinin beşinci dönem “Gönüllü Koordinasyon Toplantısı” 13 Şubat Cumartesi günü başlıyor. “Gönüllüler bağlantıda” temasıyla ve online olarak düzenlenecek toplantıda, gönüllülerin kapasite gelişimine yönelik çalıştaylar düzenlenecek ve projenin saha yansımalarını konu alan toplantılar yapılacak. Pek çok uzman konuşmacının katkı vereceği etkinlikte, “Yeni Neslin Teknolojisi”, “Yeni Neslin Eğitimi” ve “Yeni Nesil Gönüllülük” konulu paneller de düzenlenecek. Panellerin ardından Yapay Zekâ Müzik Şöleni ve Mini Konser gerçekleştirilecek. Açılış töreni, Habitat Derneği YouTube kanalından canlı yayınlanacak.  

 

100 bini aşkın çocuğa ulaşıldı

 

“Yarını Kodlayanlar” projesiyle Türkiye’nin dört bir yanında yaşları 7-14 arasında değişen çocuklara gönüllü eğitmenlerin yönetiminde kodlama eğitimleri veriliyor. Bugüne kadar 100 binin üzerinde çocuğa ulaşan projede, önümüzdeki bir yılda 70 bin çocuğa daha kodlama eğitimi verilmesi hedefleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.