Securitas Günün Kahramanları’nı seçti

Sektörden 2514+ kez okundu.
 

Securitas Günün Kahramanları’nı seçti

Securitas, fark yaratan, kayıp, hasar ve tehlikeyi önleyen çalışanlarını ödüllendirdiği geleneksel “Günün Kahramanları Ödül’ töreni Ankara Holiday Inn Otel’de gerçekleştirildi.
Her biri ayrı bir başarı hikayesi yazan 46 kahramanın ödül aldığı törene aileleriyle birlikte katılan Securitas çalışanları aynı zamanda 26 Haziran Özel Güvenlik Günü’nü de kutladılar.   Törende konuşan Securitas Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, “Gece gündüz, yaz kış, bayram haftasonu demeden çalışan ve varlıklarıyla topluma huzur veren değerli çalışanlarımıza, bu ödül aracılığıyla teşekkür etmek, yaptıkları işin önemini topluma hatırlatmak en büyük arzumuz” dedi.   Günün Kahramanları, her yıl şube müdürlerinin önerileri ve bölge müdürlerinin onayıyla Ülke Başkanı, Ülke Başkan Yardımcıları, Kalite ve Risk Koordinatörlüğü ve İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü’nün değerlendirmeleriyle seçiliyor.   Yaptıkları işlerle fark yaratan, can ve mal kaybının önüne geçen bu yılın gizli kahramanlarından bazılarının isimleri ve hikayeleri şöyle;   Antalya Havalimanı’ndan Şerife Ernez Havalimanı projesinde görev yaptığı birimde x ray cihazından geçen yolcunun çantasındaki bakır kablo yoğunluğundan şüphelenerek bomba düzeneğinin yakalanmasını sağladı.   Behçet Başça Otoparkta araçta kapalı kalan ve solunum güçlüğü çeken kişiyi camı kırarak araçtan dışarı çıkarttı.   Yusuf İlhan Bir petrol tesisinde mazot dolu tır daki alevleri fark etti, önce itfaiyeye haber verdi, sonrasında sahada görevli diğer arkadaşından yardım isteyerek yangın tüpüyle yangını söndürdü.   Sedanur Eroğlu Büyük bir mobilya mağazasında Alışveriş arabasında bulunan bayan çantasının başka bir şahıs tarafından alınması ile mağdur kişinin yardım talebi üzerine, hırsızlık yapan şahıs otopark bölgesinden çıkış yapmak üzereyken yakalattı.   Talip Söner Büyük bir AVM projesinde AVM’ye ziyarete gelen ailenin dört yaşındaki çocuğun ayakkabısının  yürüyen merdivene sıkışması üzerine merdiveni durdurarak çocuğu olası bir kazadan kurtardı.   Kemal Arslan Antalya’da görev aldığı otelde. sahilde on üç yaşındaki bir çocuğun balık tutarken denize düştüğünü fark ederek, denize girdi ve çocuğu sorunsuzca kıyıya çıkarıp hayatını kurtardı.   Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar  21 segmente özel güvenlik çözümleri sunan Securitas Türkiye; 75 ilde, 11 Bölge Müdürlüğü’nde, 70 Şube Müdürlüğü ile, 3400 hizmet noktasında yaklaşık 20 bin çalışanı ile 900’ün üzerinde farklı projede hizmet vermektedir. 
Securitas, fark yaratan, kayıp, hasar ve tehlikeyi önleyen çalışanlarını ödüllendirdiği geleneksel “Günün Kahramanları Ödül’ töreni Ankara Holiday Inn Otel’de gerçekleştirildi.

Her biri ayrı bir başarı hikayesi yazan 46 kahramanın ödül aldığı törene aileleriyle birlikte katılan Securitas çalışanları aynı zamanda 26 Haziran Özel Güvenlik Günü’nü de kutladılar.

 

Törende konuşan Securitas Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, “Gece gündüz, yaz kış, bayram haftasonu demeden çalışan ve varlıklarıyla topluma huzur veren değerli çalışanlarımıza, bu ödül aracılığıyla teşekkür etmek, yaptıkları işin önemini topluma hatırlatmak en büyük arzumuz” dedi.

 

Günün Kahramanları, her yıl şube müdürlerinin önerileri ve bölge müdürlerinin onayıyla Ülke Başkanı, Ülke Başkan Yardımcıları, Kalite ve Risk Koordinatörlüğü ve İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü’nün değerlendirmeleriyle seçiliyor.

 

Yaptıkları işlerle fark yaratan, can ve mal kaybının önüne geçen bu yılın gizli kahramanlarından bazılarının isimleri ve hikayeleri şöyle;

 

Antalya Havalimanı’ndan Şerife Ernez

Havalimanı projesinde görev yaptığı birimde x ray cihazından geçen yolcunun çantasındaki bakır kablo yoğunluğundan şüphelenerek bomba düzeneğinin yakalanmasını sağladı.

 

Behçet Başça

Otoparkta araçta kapalı kalan ve solunum güçlüğü çeken kişiyi camı kırarak araçtan dışarı çıkarttı.

 

Yusuf İlhan

Bir petrol tesisinde mazot dolu tır daki alevleri fark etti, önce itfaiyeye haber verdi, sonrasında sahada görevli diğer arkadaşından yardım isteyerek yangın tüpüyle yangını söndürdü.

 

Sedanur Eroğlu

Büyük bir mobilya mağazasında Alışveriş arabasında bulunan bayan çantasının başka bir şahıs tarafından alınması ile mağdur kişinin yardım talebi üzerine, hırsızlık yapan şahıs otopark bölgesinden çıkış yapmak üzereyken yakalattı.

 

Talip Söner

Büyük bir AVM projesinde AVM’ye ziyarete gelen ailenin dört yaşındaki çocuğun ayakkabısının  yürüyen merdivene sıkışması üzerine merdiveni durdurarak çocuğu olası bir kazadan kurtardı.

 

Kemal Arslan

Antalya’da görev aldığı otelde. sahilde on üç yaşındaki bir çocuğun balık tutarken denize düştüğünü fark ederek, denize girdi ve çocuğu sorunsuzca kıyıya çıkarıp hayatını kurtardı.

 

Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar  21 segmente özel güvenlik çözümleri sunan Securitas Türkiye; 75 ilde, 11 Bölge Müdürlüğü’nde, 70 Şube Müdürlüğü ile, 3400 hizmet noktasında yaklaşık 20 bin çalışanı ile 900’ün üzerinde farklı projede hizmet vermektedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.