Özgürlük Adası’nın tasarımcısı Dror Zow’da

Akıllı Bina (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 2617+ kez okundu.
 

Özgürlük Adası’nın tasarımcısı Dror Zow’da

Mimar, iç mimar ve tasarımcıların buluştuğu, yurt dışı iş bağlantılarının yapıldığı ve sektörle ilgili son yenilikleri sunan ZOW Fuarı, ikinci gününde ZOW Essentials programı ile dikkat çekti. ZOW Essentials öncesi yapılan basın toplantısına, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan tarafından Karadeniz’de yapılması düşünülen Özgürlük Adası’nın dünyaca ünlü tasarımcısı Dror Benshetrit’de katıldı. Panel öncesi gerçekleştirilen basın toplantısında; Ünlü Tasarımcı Dror Benshetrit, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İnder Genel Başkanı Nazmi Durbakayım, İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Taner Gültekin, İnder Genel Sekreteri Abdullah Baysal, ZOW Almanya Genel Müdürü Horst Rudolph, ZOW Türkiye Müdürü Aykut Engin, sektör liderleri ve fuar katılımcıları yer aldı. ZOW Türkiye Müdürü Aykut Engin: “Bu yıl 5.kez düzenlenen Uluslararası Mobilya Endüstrisi İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW’un ikinci gününde birbirinden değerli katılımcılarımızla birlikteyiz. Fuarımız 20 farklı ülkeden 250 firma ve firma temsilcisinin   katılımıyla 15bin m2lik kapalı alanda gerçekleşiyor. Sektörde özellikle son yıllarda yapılan kıymetli yatırımlar ülkemizi bölgenin malzeme tedarik merkezi yaptı. Bölge ülkelerden gelen ziyaretçiler katılımcı firmalarımızın pazarlama faaliyetlerini olumlu yönde etkileyecek ve iş hacimlerini arttıracaktır”dedi. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan: “Kentsel dönüşümle birlikte konut sahiplerinin daha güvenli ve güncel ihtiyaçlarına daha uygun konut ve işyerlerine sahip olması oldukça cazip bir hedef. Bunun neticesinde İnşaat Sektörü açısından bir pazar büyümesi de gerçekleşecek. Depreme dayanıklı olmayan binalar bir bir yıkılıyor. Depreme dayanıklı yeni binaların yapılması da sektörü canlandıracak. “ açıklamasında bulundu. İNDER Genel Başkanı Nazmi Durbakayım: “İstanbul İnşaatçılar Derneği 1967 yılında kuruldu. O günden bu yana inşaat sektörü ile ilgili birçok çalışmada aktif rol aldık. Türkiye gelişim ve değişim süreci yaşıyor. Modern dünyayla bütünleşme, kentsel dönüşümle birlikte hızlanıyor. Bu anlamda kentsel dönüşüm mimari ve iç mimari için de büyük önem taşıyor. Bu tür fuarlar sektörümüzün canlanması, kültürlerarası etkileşim ve bilgi paylaşımının odak noktası olması açısından çok önemli. ZOW Fuarı sektörün en önemli fuarlarından. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Dünyaca Ünlü Tasarımcı Dror Benshetrit: “Bugün burada Türk Mimar ve tasarımcılarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mimari, İç Mimari ve tasarım birbirinden ayrılamaz konular ve asla ayrı düşünülmemeli. Tüm dünyada sektörel anlamda bu tarz fuarların sayısı çok az. Sektör liderleri ve uzmanlar yeniliğe ayak uydurabilmek daha iyisini başarabilmek adına fuarları yakından takip etmeli.ZOW fuarı bu konuda çok başarılı“dedi. AKILLI BİNAM
Mimar, iç mimar ve tasarımcıların buluştuğu, yurt dışı iş bağlantılarının yapıldığı ve sektörle ilgili son yenilikleri sunan ZOW Fuarı, ikinci gününde ZOW Essentials programı ile dikkat çekti. ZOW Essentials öncesi yapılan basın toplantısına, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan tarafından Karadeniz’de yapılması düşünülen Özgürlük Adası’nın dünyaca ünlü tasarımcısı Dror Benshetrit’de katıldı. Panel öncesi gerçekleştirilen basın toplantısında; Ünlü Tasarımcı Dror Benshetrit, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İnder Genel Başkanı Nazmi Durbakayım, İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Taner Gültekin, İnder Genel Sekreteri Abdullah Baysal, ZOW Almanya Genel Müdürü Horst Rudolph, ZOW Türkiye Müdürü Aykut Engin, sektör liderleri ve fuar katılımcıları yer aldı. ZOW Türkiye Müdürü Aykut Engin: “Bu yıl 5.kez düzenlenen Uluslararası Mobilya Endüstrisi İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW’un ikinci gününde birbirinden değerli katılımcılarımızla birlikteyiz. Fuarımız 20 farklı ülkeden 250 firma ve firma temsilcisinin   katılımıyla 15bin m2lik kapalı alanda gerçekleşiyor. Sektörde özellikle son yıllarda yapılan kıymetli yatırımlar ülkemizi bölgenin malzeme tedarik merkezi yaptı. Bölge ülkelerden gelen ziyaretçiler katılımcı firmalarımızın pazarlama faaliyetlerini olumlu yönde etkileyecek ve iş hacimlerini arttıracaktır”dedi. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan: “Kentsel dönüşümle birlikte konut sahiplerinin daha güvenli ve güncel ihtiyaçlarına daha uygun konut ve işyerlerine sahip olması oldukça cazip bir hedef. Bunun neticesinde İnşaat Sektörü açısından bir pazar büyümesi de gerçekleşecek. Depreme dayanıklı olmayan binalar bir bir yıkılıyor. Depreme dayanıklı yeni binaların yapılması da sektörü canlandıracak. “ açıklamasında bulundu. İNDER Genel Başkanı Nazmi Durbakayım: “İstanbul İnşaatçılar Derneği 1967 yılında kuruldu. O günden bu yana inşaat sektörü ile ilgili birçok çalışmada aktif rol aldık. Türkiye gelişim ve değişim süreci yaşıyor. Modern dünyayla bütünleşme, kentsel dönüşümle birlikte hızlanıyor. Bu anlamda kentsel dönüşüm mimari ve iç mimari için de büyük önem taşıyor. Bu tür fuarlar sektörümüzün canlanması, kültürlerarası etkileşim ve bilgi paylaşımının odak noktası olması açısından çok önemli. ZOW Fuarı sektörün en önemli fuarlarından. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Dünyaca Ünlü Tasarımcı Dror Benshetrit: “Bugün burada Türk Mimar ve tasarımcılarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mimari, İç Mimari ve tasarım birbirinden ayrılamaz konular ve asla ayrı düşünülmemeli. Tüm dünyada sektörel anlamda bu tarz fuarların sayısı çok az. Sektör liderleri ve uzmanlar yeniliğe ayak uydurabilmek daha iyisini başarabilmek adına fuarları yakından takip etmeli.ZOW fuarı bu konuda çok başarılı“dedi.

AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.