Mayıs’ta Türkiye’de olacak

Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 2094+ kez okundu.
 

Mayıs’ta Türkiye’de olacak

Samsung’un CES Tüketici Elektroniği Fuarı’nda “Yenilikçilik Ödülü alan birinci sınıf Samsung 7 Serisi monitörü Mayıs 2013’de Türkiye’ye geliyor. Sektör lideri Samsung tarafından sunulan ödüllü monitör  ergonomik tasarımı,  yenilikçi özellikleri, görüntü kalitesiyle profesyonellere olduğu kadar bireysel kullanıcılara da hitap ediyor. Dijital medya ve dijital uyum teknolojileri alanında dünyanın lider teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung Electronics Co., Ltd’in dünyanın en büyük elektronik fuarı CES (Tüketici Elektroniği Fuarı) de tanıttığı 7 Serisi Monitörü Mayıs ayında Türkiye’ye geliyor. CES (Tüketici Elektroniği Fuarı)’in monitörler kategorisinde “Yenilikçilik Ödülü”ne layık görülen Samsung 7 Serisi SC750 monitörü Samsung’un görüntü kalitesini hem profesyonellere hem de bireysel kullanıcılara sunuyor. “Yenilikçilik” ödülü getiren  “Ergonomik Tasarım” Samsung’un 7 Serisi SC750 model ödüllü monitörü ince ve ergonomik tasarımıyla göz kamaştırıyor. Daha rahat kullanım için kendi ekseninde 90 derece dönebilme özelliğine sahip ödüllü monitör hem manzara (yatay) hem de portre (dikey) modundaki belgeleri görüntülemek ve internette gezinmek için özellikle optimize edildi. İnce monitörün estetik güzelliğini ön plana çıkaran silindir şeklindeki metal ayak sayesinde göz hizasında tutulabilen monitör, destekleyici bir ek parçaya gerek duyulmaksızın kullanıcının rahatça içerikleri izlemesine olanak sağlıyor. 5,000:1 kontrast oranı ile standart monitörlerin beş katı keskin görüntülere sahip Samsung SC750 Ödüllü Monitör Mayıs ayında Türkiye’de tüm zincir magazalarda tüketicileri bekliyor. Teknik Özellikler: Model No: Özellik Tanımlayıcı Özellik SC750 Ekran Ebat 27" (16:9) Panel Türü WVA LED Çözünürlük 1920x1080 Parlaklık 300 cd/m2 Tektiplik Kontrast Oranı Statik 5000:1 Renk Derinliği 16.7M Tepki Süresi 5ms (GTG) İzleme Açısı (Yatay/Dikey) 178°/178° Girdi& Arayüz HDMI Var DVI Yok DisplayPort- Ekran Yuvası Yok USB Bağlantı Yok Hoparlör Yok Mobil Bağlanırlık MHL Mobil Yüksek Çözünürlüklü Bağlantı Yok AKILLI BİNAM

Samsung’un CES Tüketici Elektroniği Fuarı’nda “Yenilikçilik Ödülü alan birinci sınıf Samsung 7 Serisi monitörü Mayıs 2013’de Türkiye’ye geliyor.

Sektör lideri Samsung tarafından sunulan ödüllü monitör  ergonomik tasarımı,  yenilikçi özellikleri, görüntü kalitesiyle profesyonellere olduğu kadar bireysel kullanıcılara da hitap ediyor.

Dijital medya ve dijital uyum teknolojileri alanında dünyanın lider teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung Electronics Co., Ltd’in dünyanın en büyük elektronik fuarı CES (Tüketici Elektroniği Fuarı) de tanıttığı 7 Serisi Monitörü Mayıs ayında Türkiye’ye geliyor.

CES (Tüketici Elektroniği Fuarı)’in monitörler kategorisinde “Yenilikçilik Ödülü”ne layık görülen Samsung 7 Serisi SC750 monitörü Samsung’un görüntü kalitesini hem profesyonellere hem de bireysel kullanıcılara sunuyor.

“Yenilikçilik” ödülü getiren  “Ergonomik Tasarım”

Samsung’un 7 Serisi SC750 model ödüllü monitörü ince ve ergonomik tasarımıyla göz kamaştırıyor.

Daha rahat kullanım için kendi ekseninde 90 derece dönebilme özelliğine sahip ödüllü monitör hem manzara (yatay) hem de portre (dikey) modundaki belgeleri görüntülemek ve internette gezinmek için özellikle optimize edildi.

İnce monitörün estetik güzelliğini ön plana çıkaran silindir şeklindeki metal ayak sayesinde göz hizasında tutulabilen monitör, destekleyici bir ek parçaya gerek duyulmaksızın kullanıcının rahatça içerikleri izlemesine olanak sağlıyor. 5,000:1 kontrast oranı ile standart monitörlerin beş katı keskin görüntülere sahip Samsung SC750 Ödüllü Monitör Mayıs ayında Türkiye’de tüm zincir magazalarda tüketicileri bekliyor.

Teknik Özellikler:

Model No:

Özellik

Tanımlayıcı Özellik

SC750

Ekran

Ebat

27" (16:9)

Panel Türü

WVA LED

Çözünürlük

1920x1080

Parlaklık

300 cd/m2

Tektiplik

Kontrast Oranı

Statik

5000:1

Renk Derinliği

16.7M

Tepki Süresi

5ms (GTG)

İzleme Açısı

(Yatay/Dikey)

178°/178°

Girdi& Arayüz

HDMI

Var

DVI

Yok

DisplayPort- Ekran Yuvası

Yok

USB Bağlantı

Yok

Hoparlör

Yok

Mobil Bağlanırlık

MHL

Mobil Yüksek Çözünürlüklü Bağlantı

Yok

AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.