Legrand’dan yeni nesil DMX3 açık tip şalter

Akıllı Bina 1538+ kez okundu.
 

Legrand’dan yeni nesil DMX3 açık tip şalter

Legrand’ın yeni nesil DMX3 açık tip şalterleri; kolay montaj, bağlantı, dayanıklılık ve servis sürekliliğinin yanı sıra, üç çeşit elektronik açtırma ünitesi ile farklı akım ve gecikmeli zaman dilimlerinde hassas ayar yapılmasına olanak sağlıyor.
Legrand’ın yeni açık tip şalteri DMX3 ile 6300A’e kadar tüm bina veya tesisler üzerinde etkin koruma ve kontrol sağlamak mümkün oluyor. Yeni DMX³ açık tip şalterlerin toplam boyutunun küçük olması, elektrik panosu içindeki alanın verimli kullanımını sağlamakla birlikte şalter derinliğinin, tüm anma akım değerlerinde sabit olması bara bağlantısını kolaylaştırıyor. Sabit açık tip şalter DMX3, çekmeceli açık tip şalterlerden farklı olarak düz arka kontak ile gelmekte olup istenildiği takdirde gerekli dönüştürme aksesuarları kullanılarak istenilen tipte arka kontak yapısına çevrilebiliyor.   Hızlı uyum sağlanan kontrol aksesuarları   Açtırma bobini, düşük gerilim bobini, motor ve kapama bobini sayesinde DMX3 uzaktan kontrol edilebiliyor. Yalıtım testleri için şalter üzerinde dielektrik test seçim düğmesi bulunuyor ve tek bir düğme ile yalıtım testleri sırasında şalterin tüm elektronik komponentlerini devre dışı bırakılabiliyor. Mekanik kilitleme, şalterlere montajlanan mekanik kilit plakası ve kablolar aracılığıyla gerçekleştiriliyor. DMX3 'te 2 veya 3 şalterli sistemler, şalterler yan yana veya alt alta olacak şekilde yapılandırılabiliyor. Bunca esnekliğinin yanı sıra mükemmel bir tasarıma sahip olan Legrand’ın DMX3 açık tip şalteri birbirinden farklı dizaynlardaki tesislerin güvenli ve kesin korunması için ideal çözüm sunuyor.   DMX³ açık tip şalter elektronik koruma ünitesi   Legrand uzmanları, tüm DMX³ açık tip şalterlerin bir adet MP4 elektronik koruma ünitesi ile donatılması gerektiğini vurguluyor. Böylelikle MP4 elektronik koruma ünitesi şalterlerle tam seçiciliği sağlarken, koruma seviyelerinin çok hassas ayarlanmalarına imkan sağlıyor. Bütünleşik LCD ekranı ölçülen akım değerini görüntülerken, arıza ayarı ve sisteme kaydettiği bilgileri veriyor. MP4 elektronik koruma ünitesi; enerji kesintisi, şalterin açık ya da bağlantısının olmaması durumlarında kendi beslemesi için bataryalar için donatılıyor. DMX3 Açık Tip Şalter’in Elektriksel Özellikleri Elektronik koruma ünitesi Anma izolasyon gerilimi Ui: 1000V AC 50/60 Hz Anma darbe dayanım gerilimi Uimp: 12kV Kullanım kategorisi: B Ortam sıcaklığı: - 5 °C to 70 °C Nem: + 55 °C (95 bağıl nem ile) IEC 60947-2 ve 68-2-30 ile uyumluluk gibi özellikleri bulunuyor.
Legrand’ın yeni nesil DMX3 açık tip şalterleri; kolay montaj, bağlantı, dayanıklılık ve servis sürekliliğinin yanı sıra, üç çeşit elektronik açtırma ünitesi ile farklı akım ve gecikmeli zaman dilimlerinde hassas ayar yapılmasına olanak sağlıyor.

Legrand’ın yeni açık tip şalteri DMX3 ile 6300A’e kadar tüm bina veya tesisler üzerinde etkin koruma ve kontrol sağlamak mümkün oluyor. Yeni DMX³ açık tip şalterlerin toplam boyutunun küçük olması, elektrik panosu içindeki alanın verimli kullanımını sağlamakla birlikte şalter derinliğinin, tüm anma akım değerlerinde sabit olması bara bağlantısını kolaylaştırıyor. Sabit açık tip şalter DMX3, çekmeceli açık tip şalterlerden farklı olarak düz arka kontak ile gelmekte olup istenildiği takdirde gerekli dönüştürme aksesuarları kullanılarak istenilen tipte arka kontak yapısına çevrilebiliyor.

 

Hızlı uyum sağlanan kontrol aksesuarları

 

Açtırma bobini, düşük gerilim bobini, motor ve kapama bobini sayesinde DMX3 uzaktan kontrol edilebiliyor. Yalıtım testleri için şalter üzerinde dielektrik test seçim düğmesi bulunuyor ve tek bir düğme ile yalıtım testleri sırasında şalterin tüm elektronik komponentlerini devre dışı bırakılabiliyor. Mekanik kilitleme, şalterlere montajlanan mekanik kilit plakası ve kablolar aracılığıyla gerçekleştiriliyor. DMX3 'te 2 veya 3 şalterli sistemler, şalterler yan yana veya alt alta olacak şekilde yapılandırılabiliyor. Bunca esnekliğinin yanı sıra mükemmel bir tasarıma sahip olan Legrand’ın DMX3 açık tip şalteri birbirinden farklı dizaynlardaki tesislerin güvenli ve kesin korunması için ideal çözüm sunuyor.

 

DMX³ açık tip şalter elektronik koruma ünitesi

 

Legrand uzmanları, tüm DMX³ açık tip şalterlerin bir adet MP4 elektronik koruma ünitesi ile donatılması gerektiğini vurguluyor. Böylelikle MP4 elektronik koruma ünitesi şalterlerle tam seçiciliği sağlarken, koruma seviyelerinin çok hassas ayarlanmalarına imkan sağlıyor. Bütünleşik LCD ekranı ölçülen akım değerini görüntülerken, arıza ayarı ve sisteme kaydettiği bilgileri veriyor. MP4 elektronik koruma ünitesi; enerji kesintisi, şalterin açık ya da bağlantısının olmaması durumlarında kendi beslemesi için bataryalar için donatılıyor.

DMX3 Açık Tip Şalter’in Elektriksel Özellikleri

Elektronik koruma ünitesi

Anma izolasyon gerilimi Ui: 1000V AC 50/60 Hz

Anma darbe dayanım gerilimi Uimp: 12kV

Kullanım kategorisi: B

Ortam sıcaklığı: - 5 °C to 70 °C

Nem: + 55 °C (95 bağıl nem ile)

IEC 60947-2 ve 68-2-30 ile uyumluluk gibi özellikleri bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.