Kone Asansör, Antakya’da yerleşik teknik hizmete başlıyor

Sektörden 2039+ kez okundu.
 

Kone Asansör, Antakya’da yerleşik teknik hizmete başlıyor

Kullanıcıların güvenliği, asansör ve yürüyen merdivenlerin performanslarının korunması için, zamanında ve uzman bakım hizmetlerinden yararlanılması büyük önem taşıyor.
Kullanıcıların güvenliği, asansör ve yürüyen merdivenlerin performanslarının korunması için, zamanında ve uzman bakım hizmetlerinden yararlanılması büyük önem taşıyor. Dünyanın olduğu gibi Türkiye’nin de en büyük asansör ve yürüyen merdiven üreticisi, aynı zamanda bakım firmalarından KONE, marka ayırt etmeksizin bu konuya büyük önem veriyor. Güçlü kuruluş, bu nedenle servis ağını sürekli genişletiyor. KONE, şimdi de Antakya’da yerleşik teknisyen istihdam ediyor. Böylece tüm marka ve modellerdeki asansör ve yürüyen merdivenlerin bakımları, KONE kalitesi ve güvencesi altında, çok daha hızlı bir şekilde Antakyalılara ulaştırılacak.    Antakya’ya Güvenli, Kaliteli ve Hızlı Servis Avantajı   Bugün asansör ve yürüyen merdivenler, günlük hayatımıza büyük bir rahatlık katıyor. Bu makinelerin hayatımızdaki önemini en çok onlar bozulduklarında fark ediyoruz. Özellikle oteller, özel hastaneler, özel okullar, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, metro vb. ulaşım noktaları ile siteler ya da apartman binaları asansör ve yürüyen merdivenlerin en yoğun kullanıldığı yerler arasında… KONE şimdi yerleşik teknik ekibinin bulunduğu diğer illerde olduğu gibi Antakya’da da teknik ekibi ile olası arızalara çok daha hızlı müdahale edecek ve sorunu güvenle çözebilecek. Lider kuruluş, aynı şekilde asansör ve yürüyen merdivenlerinin performansını uzman bakım hizmeti ile korumak isteyenlere de en kaliteli hizmeti yine en hızlı şekilde verecek.   KONE, asansör ve yürüyen merdiven bakımlarına devrim niteliğinde yenilikler getiriyor. İhtiyaca göre tasarlanabilen KONE servis çözümleri ve akıllı KONE 7/24 Connect hizmetiyle servis alanında yeni bir dönem başlıyor.   İhtiyaçlarınıza Göre Tasarlanmış Esnek Bakım Hizmetleri   Ekipmanlarınız için bakım hizmeti alırken, tek bir yöntem herkese uygun olmayabilir. KONE, size özel ihtiyaçlarınız için, yine sizinle birlikte tasarlanan servis seçenekleriyle çok daha esnek uygulamalar yapabiliyor.  Size Özel Hizmet KONE’nin geniş kapsamlı bakım hizmeti seçenekleri, ihtiyacınız ne olursa olsun karşılamaya çalışıyor. Standart servis paketleri yerine, sizin için en uygun yöntemi seçebilmeniz mümkün oluyor.   Yeni Akıllı Servisler   KONE’nin yeni akıllı teknolojileri sayesinde, muhtemel sorunları önceden tespit edebilmek artık mümkün. Ekipmanlardan anında ve sürekli alınabilen veriler sayesinde, o ekipman için en uygun bakım seçenekleri rahatlıkla öngörülebiliyor. Böylelikle asansör ve yürüyen merdivenleriniz, daha güvenli ve daha sağlam olduğu gibi onarımları da daha çabuk tamamlanabiliyor.   Daima Güncel Bilgiler   KONE’nin yeni dijital kanalları ve sistemleri ile hem ekipmanlarınızın durumu hem de servis çalışmalarınızın detayları hakkında istediğiniz her an bilgi almanız mümkün oluyor. Yeni KONE Mobile uygulaması ile de çok daha gelişmiş ve kullanımı kolay raporları edinebilirsiniz.
Kullanıcıların güvenliği, asansör ve yürüyen merdivenlerin performanslarının korunması için, zamanında ve uzman bakım hizmetlerinden yararlanılması büyük önem taşıyor.

Kullanıcıların güvenliği, asansör ve yürüyen merdivenlerin performanslarının korunması için, zamanında ve uzman bakım hizmetlerinden yararlanılması büyük önem taşıyor. Dünyanın olduğu gibi Türkiye’nin de en büyük asansör ve yürüyen merdiven üreticisi, aynı zamanda bakım firmalarından KONE, marka ayırt etmeksizin bu konuya büyük önem veriyor. Güçlü kuruluş, bu nedenle servis ağını sürekli genişletiyor. KONE, şimdi de Antakya’da yerleşik teknisyen istihdam ediyor. Böylece tüm marka ve modellerdeki asansör ve yürüyen merdivenlerin bakımları, KONE kalitesi ve güvencesi altında, çok daha hızlı bir şekilde Antakyalılara ulaştırılacak. 

 

Antakya’ya Güvenli, Kaliteli ve Hızlı Servis Avantajı

 

Bugün asansör ve yürüyen merdivenler, günlük hayatımıza büyük bir rahatlık katıyor. Bu makinelerin hayatımızdaki önemini en çok onlar bozulduklarında fark ediyoruz. Özellikle oteller, özel hastaneler, özel okullar, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, metro vb. ulaşım noktaları ile siteler ya da apartman binaları asansör ve yürüyen merdivenlerin en yoğun kullanıldığı yerler arasında… KONE şimdi yerleşik teknik ekibinin bulunduğu diğer illerde olduğu gibi Antakya’da da teknik ekibi ile olası arızalara çok daha hızlı müdahale edecek ve sorunu güvenle çözebilecek. Lider kuruluş, aynı şekilde asansör ve yürüyen merdivenlerinin performansını uzman bakım hizmeti ile korumak isteyenlere de en kaliteli hizmeti yine en hızlı şekilde verecek.

 

KONE, asansör ve yürüyen merdiven bakımlarına devrim niteliğinde yenilikler getiriyor. İhtiyaca göre tasarlanabilen KONE servis çözümleri ve akıllı KONE 7/24 Connect hizmetiyle servis alanında yeni bir dönem başlıyor.

 

İhtiyaçlarınıza Göre Tasarlanmış Esnek Bakım Hizmetleri

 

Ekipmanlarınız için bakım hizmeti alırken, tek bir yöntem herkese uygun olmayabilir. KONE, size özel ihtiyaçlarınız için, yine sizinle birlikte tasarlanan servis seçenekleriyle çok daha esnek uygulamalar yapabiliyor. 

Size Özel Hizmet

KONE’nin geniş kapsamlı bakım hizmeti seçenekleri, ihtiyacınız ne olursa olsun karşılamaya çalışıyor. Standart servis paketleri yerine, sizin için en uygun yöntemi seçebilmeniz mümkün oluyor.

 

Yeni Akıllı Servisler

 

KONE’nin yeni akıllı teknolojileri sayesinde, muhtemel sorunları önceden tespit edebilmek artık mümkün. Ekipmanlardan anında ve sürekli alınabilen veriler sayesinde, o ekipman için en uygun bakım seçenekleri rahatlıkla öngörülebiliyor. Böylelikle asansör ve yürüyen merdivenleriniz, daha güvenli ve daha sağlam olduğu gibi onarımları da daha çabuk tamamlanabiliyor.

 

Daima Güncel Bilgiler

 

KONE’nin yeni dijital kanalları ve sistemleri ile hem ekipmanlarınızın durumu hem de servis çalışmalarınızın detayları hakkında istediğiniz her an bilgi almanız mümkün oluyor. Yeni KONE Mobile uygulaması ile de çok daha gelişmiş ve kullanımı kolay raporları edinebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.