KalDer’den Doruk’a 3 Yıldız Yetkinlik Belgesi

Sektörden 1996+ kez okundu.
 

KalDer’den Doruk’a 3 Yıldız Yetkinlik Belgesi

Sanayi firmalarının dijitalleşme partneri Doruk, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) “Mükemmellik Modeli Kriterleri” kapsamında 3 yıldız aldı.
Türk iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Türkiye Mükemmellik Ödülleri her yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından gerçekleştirilen Kalite Kongresi’nde sahiplerini buldu. Türkiye’de üretim yönetiminde dijitalleşme pazarını inşa eden 21 yıllık teknoloji şirketi Doruk, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı’nın (EFQM) Mükemmellik Modeli esas alınarak Türkiye’de faaliyette bulunan ve en iyi performans gösteren kuruluşlara KalDer tarafından verilen Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde 3 yıldıza layık görüldü. Doruk’un Teknolojiden Sorumlu Başkanı ve Genel Müdürü Cengiz Özden, KalDer’in düzenlediği 28. Kalite Kongresi kapsamında gerçekleştirilen törende “Mükemmellikte 3 Yıldız Yetkinlik Belgesi”ni KalDer Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Barış Arat’tan aldı. Akıllı ve dijital Üretim Yönetim Sistemi ProManage ile fabrikalara çağ atlatan teknoloji şirketi Doruk, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen 28. Kalite Kongresi’nde, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) “Mükemmellik Modeli Kriterleri” kapsamında “Mükemmellikte 3 Yıldız Yetkinlik Belgesi”ni almaya hak kazandı. EFQM Mükemmellik Modeli, 26 yıldır dünya genelinde başarılı şirketlerin önemli deneyimlerini tespit edip harmanlayan bir model. Bu model, onu rehber edinen şirketlerin verimliliğini, çalışan ve müşteri memnuniyetini arttırmayı, iş sonuçlarını iyileştirmeyi amaçlıyor ve ödül verilen şirketler bu model kapsamında değerlendiriliyor. 26-27 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen Kalite Kongresi kapsamında gerçekleştirilen törende Mükemmellikte 3 Yıldız Yetkinlik Belgesi’ni KalDer Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Barış Arat’tan alan Doruk Teknolojiden Sorumlu Başkan ve Genel Müdürü Cengiz Özden, bir teknoloji firması olarak iş dünyasının bu prestijli ödülüne layık görülmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen 28. Kalite Kongresi’nde iş dünyasının yetkin isimlerine sektöre sundukları ürün ve hizmetleri de anlatan Doruk, artırılmış gerçeklik ve yapay zeka teknolojileri ile tam entegre olan dünyadaki tek üretim yönetim sistemi ProManage ile sanayicilerin dijital dönüşüm yolculuğunda onlara nasıl eşlik ettiklerini detaylı olarak aktardı.
Sanayi firmalarının dijitalleşme partneri Doruk, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) “Mükemmellik Modeli Kriterleri” kapsamında 3 yıldız aldı.

Türk iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Türkiye Mükemmellik Ödülleri her yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından gerçekleştirilen Kalite Kongresi’nde sahiplerini buldu. Türkiye’de üretim yönetiminde dijitalleşme pazarını inşa eden 21 yıllık teknoloji şirketi Doruk, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı’nın (EFQM) Mükemmellik Modeli esas alınarak Türkiye’de faaliyette bulunan ve en iyi performans gösteren kuruluşlara KalDer tarafından verilen Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde 3 yıldıza layık görüldü. Doruk’un Teknolojiden Sorumlu Başkanı ve Genel Müdürü Cengiz Özden, KalDer’in düzenlediği 28. Kalite Kongresi kapsamında gerçekleştirilen törende “Mükemmellikte 3 Yıldız Yetkinlik Belgesi”ni KalDer Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Barış Arat’tan aldı.

Akıllı ve dijital Üretim Yönetim Sistemi ProManage ile fabrikalara çağ atlatan teknoloji şirketi Doruk, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen 28. Kalite Kongresi’nde, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) “Mükemmellik Modeli Kriterleri” kapsamında “Mükemmellikte 3 Yıldız Yetkinlik Belgesi”ni almaya hak kazandı. EFQM Mükemmellik Modeli, 26 yıldır dünya genelinde başarılı şirketlerin önemli deneyimlerini tespit edip harmanlayan bir model. Bu model, onu rehber edinen şirketlerin verimliliğini, çalışan ve müşteri memnuniyetini arttırmayı, iş sonuçlarını iyileştirmeyi amaçlıyor ve ödül verilen şirketler bu model kapsamında değerlendiriliyor. 26-27 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen Kalite Kongresi kapsamında gerçekleştirilen törende Mükemmellikte 3 Yıldız Yetkinlik Belgesi’ni KalDer Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Barış Arat’tan alan Doruk Teknolojiden Sorumlu Başkan ve Genel Müdürü Cengiz Özden, bir teknoloji firması olarak iş dünyasının bu prestijli ödülüne layık görülmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen 28. Kalite Kongresi’nde iş dünyasının yetkin isimlerine sektöre sundukları ürün ve hizmetleri de anlatan Doruk, artırılmış gerçeklik ve yapay zeka teknolojileri ile tam entegre olan dünyadaki tek üretim yönetim sistemi ProManage ile sanayicilerin dijital dönüşüm yolculuğunda onlara nasıl eşlik ettiklerini detaylı olarak aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.