En İyi Karma Kullanım Mimari Tasarım Ödülünü aldı

Akıllı Bina 1943+ kez okundu.
 

En İyi Karma Kullanım Mimari Tasarım Ödülünü aldı

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda şehrin yeni çekim merkezi olmaya aday Emaar Boulevardi projesi Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde başarısını pekiştirdi.   Bu yıl Eylül ayında Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Avrupa'nın 29 ülkesi içinde "En İyi Karma Kullanım Mimari Tasarım" ödülünü kazanarak Avrupa Kıtası'nı Dünya klasmanında temsil etme hakkı kazanan proje, 7 Aralık 2012 tarihinde Dünya Gayrimenkul Ödülleri'nde "Dünya'nın En İyi Karma Kullanım Mimari Tasarım" ödülünü kazandı. Emaar Boulevardi Afrika, Arabistan, Asya Pasifik, Kanada, Orta ve Güney Amerika ve Birleşik Krallık ülkelerinin en iyilerini geride bırakarak uluslararası dalda en prestijli gayrimenkul ödülünün sahibi oldu.   Emaar Boulevardi projesinin başarısı, Türkiye'nin mimarlık ortamının uluslararası standartları belirleyen bir noktaya geldiğini ortaya koymakta.   Dünya'nın önde gelen gayrimenkul geliştiricilerinden "Emaar Properties"in Türkiye'deki projesinde, Murat Kader ve Sema Eser Özsaruhan yönetiminde genç ve dinamik bir kadroya sahip iki design group'la işbirliğine gitti.Bu ortak mesai Türkiye'nin uluslararası mimarlık alanında hızla artan etkinliğine katkı veriyor. iki design group'un master plan, konsept ve uygulama projelerinin hazırlığını üstlendiği Emaar Boulevardi, ofis, konut, eğlence, otel ve alışveriş işlevlerini şehrin kültürel hayatını zenginleştiren açık alanlar ve kamusal mekanlarla buluşturuyor.   İstanbul'un ana ulaşım ekseni üzerinde yer alan ve metro bağlantısına sahip Emaar Boulevardi kendini içe kapanık bir mimariyle şehirden soyutlamadan, çevresiyle süreklilik kurarak, şehrin bir parçası olmayı hedeflemekte. Aralık ayında proje tanıtımı yapılması ve satışa çıkması planlanan Emaar Boulevardi, İstanbul'un konut, ofis, eğlence ve konaklama standartlarını yükseltmekte, Türkiye'yi dünya gayrimenkul alanında öncü bir konuma taşıyor. Projenin mimari tasarımını üstlenen iki design group aynı zamanda Foster + Partners, DPA ve SWA ile birlikte çalışarak projenin hem yerel hem de uluslararası mimarlık birikiminden en iyi şekilde yararlanması adına önemli bir projeye imza attı. Emaar Boulevardi'nin proje organizasyonundaki başarısı, Emaar Türkiye Yönetimi'nin Ozan Balaban liderliğindeki üst düzeyde donanımlı ekibinin koordinasyonuyla hayata geçiriliyor. AKILLI BİNAM

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda şehrin yeni çekim merkezi olmaya aday Emaar Boulevardi projesi Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde başarısını pekiştirdi.

 

Bu yıl Eylül ayında Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Avrupa'nın 29 ülkesi içinde "En İyi Karma Kullanım Mimari Tasarım" ödülünü kazanarak Avrupa Kıtası'nı Dünya klasmanında temsil etme hakkı kazanan proje, 7 Aralık 2012 tarihinde Dünya Gayrimenkul Ödülleri'nde "Dünya'nın En İyi Karma Kullanım Mimari Tasarım" ödülünü kazandı. Emaar Boulevardi Afrika, Arabistan, Asya Pasifik, Kanada, Orta ve Güney Amerika ve Birleşik Krallık ülkelerinin en iyilerini geride bırakarak uluslararası dalda en prestijli gayrimenkul ödülünün sahibi oldu.

 

Emaar Boulevardi projesinin başarısı, Türkiye'nin mimarlık ortamının uluslararası standartları belirleyen bir noktaya geldiğini ortaya koymakta.

 

Dünya'nın önde gelen gayrimenkul geliştiricilerinden "Emaar Properties"in Türkiye'deki projesinde, Murat Kader ve Sema Eser Özsaruhan yönetiminde genç ve dinamik bir kadroya sahip iki design group'la işbirliğine gitti.Bu ortak mesai Türkiye'nin uluslararası mimarlık alanında hızla artan etkinliğine katkı veriyor. iki design group'un master plan, konsept ve uygulama projelerinin hazırlığını üstlendiği Emaar Boulevardi, ofis, konut, eğlence, otel ve alışveriş işlevlerini şehrin kültürel hayatını zenginleştiren açık alanlar ve kamusal mekanlarla buluşturuyor.

 

İstanbul'un ana ulaşım ekseni üzerinde yer alan ve metro bağlantısına sahip Emaar Boulevardi kendini içe kapanık bir mimariyle şehirden soyutlamadan, çevresiyle süreklilik kurarak, şehrin bir parçası olmayı hedeflemekte. Aralık ayında proje tanıtımı yapılması ve satışa çıkması planlanan Emaar Boulevardi, İstanbul'un konut, ofis, eğlence ve konaklama standartlarını yükseltmekte, Türkiye'yi dünya gayrimenkul alanında öncü bir konuma taşıyor. Projenin mimari tasarımını üstlenen iki design group aynı zamanda Foster + Partners, DPA ve SWA ile birlikte çalışarak projenin hem yerel hem de uluslararası mimarlık birikiminden en iyi şekilde yararlanması adına önemli bir projeye imza attı. Emaar Boulevardi'nin proje organizasyonundaki başarısı, Emaar Türkiye Yönetimi'nin Ozan Balaban liderliğindeki üst düzeyde donanımlı ekibinin koordinasyonuyla hayata geçiriliyor.

AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.