Hoover’den akıllı lezzetler

Akıllı Bina 2474+ kez okundu.
 

Hoover’den akıllı lezzetler

Hoover’in Vision Ankastre Fırını, elegan tasarımı, ekstra geniş iç hacmi, interaktif 19 inç dokunmatik ekrana sahip kapağı ve uzaktan izlenebilme özelliğiyle evdeki şeflere sınırsız özgürlük ve lezzetli sofralar sunuyor Hoover, akıllı mutfak ürün gruplarıyla evin kalbi olan mutfaklarda yaşamı kolaylaştırıyor. Uzaktan kontrol özellikli Wizard uygulaması ve dahili akıllı kamerası sayesinde, mutfakta sınırsız özgürlüğün tadı Hoover Vision Ankastre Fırın ile çıkıyor. Fırın, tek bir açma/kapama düğmesi bulunan 19 inç interaktif dokunmatik ekran üzerinden ayarlanıyor ve kontrol ediliyor. Bu sayede fırının fonksiyonları arasında hızla ve kolayca gezinebiliyor, adım adım pişirme rehberlerinden yararlanılabiliyor.   Tek dokunuşta en uygun pişirme fonksiyonu   Aynı zamanda büyük bir ekran görevi gören fırın kapağı, pişirme rehberlerini izleme, favori tarifleri oluşturup kaydetme ve hatta belirli web sitelerine erişme olanağı sunuyor. Tek bir ekran kaydırma hareketiyle, sıralanmış pişirme fonksiyonları arasından uygun olanı seçmekten, yemek tarifleri ve videolarını fırının dijital ekranında görüntülemeye kadar tüm işlemler için yalnızca bir düğmeye dokunmak yeterli oluyor. Favori tarifleri fonksiyon ve zaman ayarlarıyla saklayıp tek bir düğmeye dokunarak hepsine erişme imkanı sunan Vision Ankastre Fırın sayesinde, önceden programlanmış önerilen tarifler de tek dokunuşla görüntülenebiliyor. Videolu tarif modu ise yemeğin sunulacağı kişi sayısına göre gereken malzemelerden başlayarak adım adım yönlendirmenin yanı sıra pişirme fonksiyonunu, sıcaklığı ve zamanı kullanıcının yerine ayarlıyor.   Yemeğin pişmesi uzaktan izlenebiliyor   Vision, entegre HD kamera ile hem fırın içinin genel görünümünü hem de pişen yiyeceklerin yakın çekimini izleme olanağı sunuyor. Böylece, pişen yiyecekler kapağı açmadan sürekli olarak izlenebiliyor ve içerideki ısının korunması sağlanıyor. Ayrıca Hoover One-Fi teknolojisi ile sunulan Hoover Wizard uygulaması, pişme sürecini tablet veya akıllı telefon aracılığıyla uzaktan izleme imkanı tanıyor.   A enerji sınıfı, 80 litre geniş iç hacim   Vision Ankastre Fırın, yavaş kapanan kapısıyla günlük kullanımda çarpmaları ve yıpranmaları önleyerek daha güvenli ve sessiz bir kullanım sağlıyor. A enerji sınıfı ve 80 litre geniş iç hacme sahip fırının teleskopik rafları sayesinde, tepsiler ve ızgaralar güvenli ve kolay şekilde fırına yerleştirilebiliyor. Multifonksiyonel ısıtıcılar ve 10 farklı pişirme fonksiyonuyla ideal pişirme imkanı tanıyor. AKILLI BİNAM

Hoover’in Vision Ankastre Fırını, elegan tasarımı, ekstra geniş iç hacmi, interaktif 19 inç dokunmatik ekrana sahip kapağı ve uzaktan izlenebilme özelliğiyle evdeki şeflere sınırsız özgürlük ve lezzetli sofralar sunuyor Hoover, akıllı mutfak ürün gruplarıyla evin kalbi olan mutfaklarda yaşamı kolaylaştırıyor. Uzaktan kontrol özellikli Wizard uygulaması ve dahili akıllı kamerası sayesinde, mutfakta sınırsız özgürlüğün tadı Hoover Vision Ankastre Fırın ile çıkıyor. Fırın, tek bir açma/kapama düğmesi bulunan 19 inç interaktif dokunmatik ekran üzerinden ayarlanıyor ve kontrol ediliyor. Bu sayede fırının fonksiyonları arasında hızla ve kolayca gezinebiliyor, adım adım pişirme rehberlerinden yararlanılabiliyor.

 

Tek dokunuşta en uygun pişirme fonksiyonu

 

Aynı zamanda büyük bir ekran görevi gören fırın kapağı, pişirme rehberlerini izleme, favori tarifleri oluşturup kaydetme ve hatta belirli web sitelerine erişme olanağı sunuyor. Tek bir ekran kaydırma hareketiyle, sıralanmış pişirme fonksiyonları arasından uygun olanı seçmekten, yemek tarifleri ve videolarını fırının dijital ekranında görüntülemeye kadar tüm işlemler için yalnızca bir düğmeye dokunmak yeterli oluyor. Favori tarifleri fonksiyon ve zaman ayarlarıyla saklayıp tek bir düğmeye dokunarak hepsine erişme imkanı sunan Vision Ankastre Fırın sayesinde, önceden programlanmış önerilen tarifler de tek dokunuşla görüntülenebiliyor. Videolu tarif modu ise yemeğin sunulacağı kişi sayısına göre gereken malzemelerden başlayarak adım adım yönlendirmenin yanı sıra pişirme fonksiyonunu, sıcaklığı ve zamanı kullanıcının yerine ayarlıyor.

 

Yemeğin pişmesi uzaktan izlenebiliyor

 

Vision, entegre HD kamera ile hem fırın içinin genel görünümünü hem de pişen yiyeceklerin yakın çekimini izleme olanağı sunuyor. Böylece, pişen yiyecekler kapağı açmadan sürekli olarak izlenebiliyor ve içerideki ısının korunması sağlanıyor. Ayrıca Hoover One-Fi teknolojisi ile sunulan Hoover Wizard uygulaması, pişme sürecini tablet veya akıllı telefon aracılığıyla uzaktan izleme imkanı tanıyor.

 

A enerji sınıfı, 80 litre geniş iç hacim

 

Vision Ankastre Fırın, yavaş kapanan kapısıyla günlük kullanımda çarpmaları ve yıpranmaları önleyerek daha güvenli ve sessiz bir kullanım sağlıyor. A enerji sınıfı ve 80 litre geniş iç hacme sahip fırının teleskopik rafları sayesinde, tepsiler ve ızgaralar güvenli ve kolay şekilde fırına yerleştirilebiliyor. Multifonksiyonel ısıtıcılar ve 10 farklı pişirme fonksiyonuyla ideal pişirme imkanı tanıyor.

AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.