Güvenlik Fuarı ISAF 2018 rekor katılım ile sona erdi

Sektörden 2355+ kez okundu.
 

Güvenlik Fuarı ISAF 2018 rekor katılım ile sona erdi

Güvenlik, Bilgi Güvenliği, Akıllı Binalar, Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği sektörlerini tek çatı altında toplayan ISAF, 4 gün boyunca yoğun ilgi gördü.
Toplam ziyaretçi sayısı 18.372’ye ulaşan ISAF’ ta; drone savar, fuarın her alanını gezen ve şarkı söyleyen sevimli robot, hediye edilen fidanlar, büyük itfaiye araçları ile ziyaretçiler fuardan çok memnun ayrıldılar. Aynı zamanda katılımcı memnuniyetinin de yüksek olduğu fuarda şimdiden gelecek senenin yerleri ayrıldı.   Fuara katılan yabancı ziyaretçi sayısı da beklenen fazla olup, 30’un üzerinde ülkeden binlerce ziyaretçi fuara akın etti. Başarılı geçen fuar sektörün motivasyonunu oldukça yükseltirken gelecek seneye büyümenin daha fazla olacağı tahmin ediliyor.   Katılımcılar şimdiden sektörün özel buluşması olan 3. ISAF Exclusive ile 13-15 Mart’ta Ankara’da buluşmayı sabırsızlıkla bekliyor. ISAF Exclusive, fuar bölümünde sergilenen en üst kalitedeki ürünlerin yanı sıra konferans bölümünde sektörün en güncel bilgilerinin paylaşıldığı konuları kapsayacaktır. Katılımcıların en konforlu şekilde katıldığı etkinlik olan ISAF Exclusive’de, bu konfora paralel olarak, katılımcılar sektörün en önemli kullanıcıları/alıcıları ile bir araya gelecektir. Büyük oranda en önemli son kullanıcıların (B2C) ziyaretçi olduğu etkinlikte, sektör temsilcileri de işbirliği amaçlı (bayiler, uygulayıcılar, entegratörler, profesyoneller) yer alacaktır.
Güvenlik, Bilgi Güvenliği, Akıllı Binalar, Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği sektörlerini tek çatı altında toplayan ISAF, 4 gün boyunca yoğun ilgi gördü.

Toplam ziyaretçi sayısı 18.372’ye ulaşan ISAF’ ta; drone savar, fuarın her alanını gezen ve şarkı söyleyen sevimli robot, hediye edilen fidanlar, büyük itfaiye araçları ile ziyaretçiler fuardan çok memnun ayrıldılar. Aynı zamanda katılımcı memnuniyetinin de yüksek olduğu fuarda şimdiden gelecek senenin yerleri ayrıldı.

 

Fuara katılan yabancı ziyaretçi sayısı da beklenen fazla olup, 30’un üzerinde ülkeden binlerce ziyaretçi fuara akın etti. Başarılı geçen fuar sektörün motivasyonunu oldukça yükseltirken gelecek seneye büyümenin daha fazla olacağı tahmin ediliyor.

 

Katılımcılar şimdiden sektörün özel buluşması olan 3. ISAF Exclusive ile 13-15 Mart’ta Ankara’da buluşmayı sabırsızlıkla bekliyor. ISAF Exclusive, fuar bölümünde sergilenen en üst kalitedeki ürünlerin yanı sıra konferans bölümünde sektörün en güncel bilgilerinin paylaşıldığı konuları kapsayacaktır.

Katılımcıların en konforlu şekilde katıldığı etkinlik olan ISAF Exclusive’de, bu konfora paralel olarak, katılımcılar sektörün en önemli kullanıcıları/alıcıları ile bir araya gelecektir. Büyük oranda en önemli son kullanıcıların (B2C) ziyaretçi olduğu etkinlikte, sektör temsilcileri de işbirliği amaçlı (bayiler, uygulayıcılar, entegratörler, profesyoneller) yer alacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.