Fortinet, Mobil Dünya Kongresi 2019’da 5G’ye giden yolun güvenliğini sağlıyor

Akıllı Şehir 2398+ kez okundu.
 

Fortinet, Mobil Dünya Kongresi 2019’da 5G’ye giden yolun güvenliğini sağlıyor

Fortinet, 4G ve 5G ağlarına yönelik güvenlik çözümleri, güvenli SD-WAN, nesnelerin interneti ve sınır bulutu hakkındaki sunumları ve demo gösterimleriyle Mobil Dünya Kongresi 2019’da yer alacak. Kapsamlı, entegre ve otomatik siber güvenlik çözümlerinde dünya lideri Fortinet (NASDAQ: FTNT), 25-28 Şubat 2019’da Barselona’da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress) katılacak. Ayrıca, Fortinet, iletişim alanındaki hizmet sağlayıcılar ve müşterilerinin dijital dönüşüm süreçleriyle birlikte gelen siber güvenlik sorunlarına yönelik güvenlik çözümlerini tanıtacak. Fortinet etkinlikte şu konulara yönelik sunumlar ve demo gösterimlerle güvenlik çözümlerini anlatacak: • Mobil ağların güvenliği Fortinet, 4G mobil ağların önce 4.5G’yi, ardından da 5G’yi desteklemek için nasıl bir dönüşüm geçirdiğini ve yaygın olarak sahip oldukları fiziki altyapıdan, kısmen sanallaştırılmış, hibrit altyapıya ve büyük oranda sanallaştırılmış ağa nasıl geçiş yaptıklarına vurgu yapacak. Bu geçiş ve dönüşümün, güvenlik işlevlerinin kuruluşu üzerinde çok önemli etkileri olacak. Fortinet, mobil ağ operatörleri dijital dönüşüme hazırlanırken 5G’ye hazır güvenlik çözümlerinin onlara nasıl yardımcı olacağını gösterecek. • Çoklu erişimli sınır bilişim ve nesnelerin interneti İletişim hizmeti sağlayıcıları, inovasyonu hızlandırmak için altyapı dönüşümlerine büyük yatırımlar yapıyor. Fortinet, nesnelerin interneti alanındaki üstün yeteneklerini, ölçeklenebilir güvenlik VNF’leri, SDN ve Orkestrasyon ile entegrasyonun iletişim hizmeti sağlayıcılarının nesnelerin interneti ekosistemini ve MEC kullanım senaryolarının güvenliğini nasıl sağladığını katılımcılarla paylaşacak. • SD-WAN ve yönetilebilir güvenlik hizmeti sağlayıcıları Fortinet, güvenlik çözümleri portföyünün ve Fortinet Security Fabric mimarisinin, pazarda ve müşteri odaklı piyasalarda kârlı ve gelişmiş hizmetler sunmak için endüstriyelleşmiş MSS altyapısına nasıl temel sağladığını gösterecek. Bu teknoloji, SD-WAN hibrit bulut güvenliği ve otomasyon, güvenli Wi-Fi, switching (anahtarlama), gelişmiş tehdit koruması ve diğer özellikleri de kapsıyor. Fortinet’i Mobil Dünya Kongresi kapsamında 7 numaralı salon, 31 numaralı stantta ziyaret edebilirsiniz.

Fortinet, 4G ve 5G ağlarına yönelik güvenlik çözümleri, güvenli SD-WAN, nesnelerin interneti ve sınır bulutu hakkındaki sunumları ve demo gösterimleriyle Mobil Dünya Kongresi 2019’da yer alacak.

Kapsamlı, entegre ve otomatik siber güvenlik çözümlerinde dünya lideri Fortinet (NASDAQ: FTNT), 25-28 Şubat 2019’da Barselona’da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress) katılacak. Ayrıca, Fortinet, iletişim alanındaki hizmet sağlayıcılar ve müşterilerinin dijital dönüşüm süreçleriyle birlikte gelen siber güvenlik sorunlarına yönelik güvenlik çözümlerini tanıtacak.

Fortinet etkinlikte şu konulara yönelik sunumlar ve demo gösterimlerle güvenlik çözümlerini anlatacak:

• Mobil ağların güvenliği

Fortinet, 4G mobil ağların önce 4.5G’yi, ardından da 5G’yi desteklemek için nasıl bir dönüşüm geçirdiğini ve yaygın olarak sahip oldukları fiziki altyapıdan, kısmen sanallaştırılmış, hibrit altyapıya ve büyük oranda sanallaştırılmış ağa nasıl geçiş yaptıklarına vurgu yapacak. Bu geçiş ve dönüşümün, güvenlik işlevlerinin kuruluşu üzerinde çok önemli etkileri olacak. Fortinet, mobil ağ operatörleri dijital dönüşüme hazırlanırken 5G’ye hazır güvenlik çözümlerinin onlara nasıl yardımcı olacağını gösterecek.

• Çoklu erişimli sınır bilişim ve nesnelerin interneti

İletişim hizmeti sağlayıcıları, inovasyonu hızlandırmak için altyapı dönüşümlerine büyük yatırımlar yapıyor. Fortinet, nesnelerin interneti alanındaki üstün yeteneklerini, ölçeklenebilir güvenlik VNF’leri, SDN ve Orkestrasyon ile entegrasyonun iletişim hizmeti sağlayıcılarının nesnelerin interneti ekosistemini ve MEC kullanım senaryolarının güvenliğini nasıl sağladığını katılımcılarla paylaşacak.

• SD-WAN ve yönetilebilir güvenlik hizmeti sağlayıcıları

Fortinet, güvenlik çözümleri portföyünün ve Fortinet Security Fabric mimarisinin, pazarda ve müşteri odaklı piyasalarda kârlı ve gelişmiş hizmetler sunmak için endüstriyelleşmiş MSS altyapısına nasıl temel sağladığını gösterecek. Bu teknoloji, SD-WAN hibrit bulut güvenliği ve otomasyon, güvenli Wi-Fi, switching (anahtarlama), gelişmiş tehdit koruması ve diğer özellikleri de kapsıyor.

Fortinet’i Mobil Dünya Kongresi kapsamında 7 numaralı salon, 31 numaralı stantta ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.