Çekmeköy’ün elit yaşam merkezi GLOW3

Akıllı Bina 1703+ kez okundu.
 

Çekmeköy’ün elit yaşam merkezi GLOW3

Çekmeköy’ün elit yaşam merkezi GLOW3 sakinleri MOM Yapı’nın düzenlediği bir Yılbaşı partisinde bir araya geldi. 2013’ü keyif dolu bir etkinlikle karşılamak amacıyla düzenlenen geceye, MOM Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Gaye İntepe de katıldı. GLOW3 projesinin mimarı MOM Yapı, düzenlediği etkinlik ve buluşmalarla satış sonrasında da GLOW3 sakinlerinin yanında oluyor.   MOM Yapı, düzenlediği Yılbaşı gecesiyle tüm GLOW3 sakinlerinin yanı sıra, GLOW3 ailesine katılmaya hazırlanan konuklara da oldukça eğlenceli anlar yaşattı. GLOW3 sakinlerinin bir araya geldiği ve sevdikleriyle keyifli dakikalar geçirdiği gecede, MOM Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Gaye İntepe de konuklarla buluştu.   İntepe, MOM Yapı’nın, GLOW3 sakinlerinin her aşamada yanında olduğunu ve GLOW3 ailesini daha fazla bir araya getirmek ve samimi ilişkilerin olduğu bir yaşam merkezi yaratmak için bu tarz sosyal etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Diğer yandan GLOW3 projesinin kalan son konutlarına olan ilgi Yılbaşı gecesinde de sürdü.   Gecenin katılımcıları GLOW3 projesini daha yakından tanıma imkanı ve konutları inceleme fırsatı buldu. Huzur ve rahatlığın bir araya geldiği bir dünya: GLOW3 Sosyal yaşam olanaklarıyla da dikkat çeken GLOW3’ün açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Dış bahçede, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanının yanı sıra basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası GLOW3 sakinlerinin açık havanın keyfini çıkarmasını sağlıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasında ise çocuk oyun alanı, masa tenisi, langırt, PlayStation, bilardo ve hobi alanı bulunuyor.   Havuz cafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlar da GLOW3’ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasında yer alıyor. Lokasyonu itibariyle de birçok ulaşım olanağına sahip olan GLOW3, Şile Otobanı’na ve yapımı hızla devam eden Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesinde. www.akillibinam.com  

Çekmeköy’ün elit yaşam merkezi GLOW3 sakinleri MOM Yapı’nın düzenlediği bir Yılbaşı partisinde bir araya geldi. 2013’ü keyif dolu bir etkinlikle karşılamak amacıyla düzenlenen geceye, MOM Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Gaye İntepe de katıldı. GLOW3 projesinin mimarı MOM Yapı, düzenlediği etkinlik ve buluşmalarla satış sonrasında da GLOW3 sakinlerinin yanında oluyor.

 

MOM Yapı, düzenlediği Yılbaşı gecesiyle tüm GLOW3 sakinlerinin yanı sıra, GLOW3 ailesine katılmaya hazırlanan konuklara da oldukça eğlenceli anlar yaşattı. GLOW3 sakinlerinin bir araya geldiği ve sevdikleriyle keyifli dakikalar geçirdiği gecede, MOM Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Gaye İntepe de konuklarla buluştu.

 

İntepe, MOM Yapı’nın, GLOW3 sakinlerinin her aşamada yanında olduğunu ve GLOW3 ailesini daha fazla bir araya getirmek ve samimi ilişkilerin olduğu bir yaşam merkezi yaratmak için bu tarz sosyal etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Diğer yandan GLOW3 projesinin kalan son konutlarına olan ilgi Yılbaşı gecesinde de sürdü.

 

Gecenin katılımcıları GLOW3 projesini daha yakından tanıma imkanı ve konutları inceleme fırsatı buldu. Huzur ve rahatlığın bir araya geldiği bir dünya: GLOW3 Sosyal yaşam olanaklarıyla da dikkat çeken GLOW3’ün açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Dış bahçede, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanının yanı sıra basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası GLOW3 sakinlerinin açık havanın keyfini çıkarmasını sağlıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasında ise çocuk oyun alanı, masa tenisi, langırt, PlayStation, bilardo ve hobi alanı bulunuyor.

 

Havuz cafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlar da GLOW3’ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasında yer alıyor. Lokasyonu itibariyle de birçok ulaşım olanağına sahip olan GLOW3, Şile Otobanı’na ve yapımı hızla devam eden Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesinde. www.akillibinam.com  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.