Arul Park Konutları Toshiba Multi Klima’yı tercih etti

IoT 2715+ kez okundu.
 

Arul Park Konutları Toshiba Multi Klima’yı tercih etti

Üst düzeyde soğutma ve ısıtma konforu sunan Toshiba Multi Klima Sistemleri, Antalya’nın seçkin inşaat firması Özgüntur İnşaat tarafından yapımı devam eden “Arul Park Konutları” projesinin tüm iklimlendirme ihtiyacını karşılayacak.
Antalya’nın seçkin inşaat firması Özgüntur İnşaat’ın prestijli projesi Arul Park Konutları’nın iklimlendirme sistemleri için tercihi Toshiba Multi Klima Sistemleri oldu.   En son klima teknolojisi ve sağladığı optimum performans ile yaşam kalitesinin iyileştirilmesinde önemli rol sahibi olan Toshiba Multi Klima Sistemleri, 2.818 metrekare alana sahip 2 blok, 51 daire ve dükkândan oluşan Arul Park Konutları’nın sakinlerine konfor sağlayacak. 2021 yılının Mayıs ayında bitmesi planlanan projeye 51 adet Toshiba Multi dış ünite ve 121 adet Toshiba Multi Duvar Tipi iç ünite uygulanacak. Az Yer Kaplayan, Esnek ve Tasarruflu   Hafif, esnek ve kompakt yapısı ile dikkat çeken, 5 adet iç üniteyi çalıştırabilecek kapasitede tasarlanan Japon teknolojisine sahip klima sistemleri, düşük enerji tüketimiyle en iyi performansı sunarak enerji verimliliğini artırıyor ve önemli ölçüde işletme maliyetlerini azaltıyor. Ayrıca tüm iç üniteler hem kablolu hem kablosuz kumandalar ile kontrol edilebildiği gibi Wi-Fi modülü ile uzaktan kontrol sağlanabiliyor.  
Üst düzeyde soğutma ve ısıtma konforu sunan Toshiba Multi Klima Sistemleri, Antalya’nın seçkin inşaat firması Özgüntur İnşaat tarafından yapımı devam eden “Arul Park Konutları” projesinin tüm iklimlendirme ihtiyacını karşılayacak.

Antalya’nın seçkin inşaat firması Özgüntur İnşaat’ın prestijli projesi Arul Park Konutları’nın iklimlendirme sistemleri için tercihi Toshiba Multi Klima Sistemleri oldu.

 

En son klima teknolojisi ve sağladığı optimum performans ile yaşam kalitesinin iyileştirilmesinde önemli rol sahibi olan Toshiba Multi Klima Sistemleri, 2.818 metrekare alana sahip 2 blok, 51 daire ve dükkândan oluşan Arul Park Konutları’nın sakinlerine konfor sağlayacak. 2021 yılının Mayıs ayında bitmesi planlanan projeye 51 adet Toshiba Multi dış ünite ve 121 adet Toshiba Multi Duvar Tipi iç ünite uygulanacak.

Az Yer Kaplayan, Esnek ve Tasarruflu

 

Hafif, esnek ve kompakt yapısı ile dikkat çeken, 5 adet iç üniteyi çalıştırabilecek kapasitede tasarlanan Japon teknolojisine sahip klima sistemleri, düşük enerji tüketimiyle en iyi performansı sunarak enerji verimliliğini artırıyor ve önemli ölçüde işletme maliyetlerini azaltıyor. Ayrıca tüm iç üniteler hem kablolu hem kablosuz kumandalar ile kontrol edilebildiği gibi Wi-Fi modülü ile uzaktan kontrol sağlanabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.