Aksa Power-Gen’e enerji veriyor

Enerji 2186+ kez okundu.
 

Aksa Power-Gen’e enerji veriyor

Aksa Jeneratör sağladığı kesintisiz enerji ile etkinliklerin en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Aksa Jeneratör, 4 – 6 Aralık tarihleri arasında ABD’nin Orlando kentinde gerçekleşen Uluslararası Power-Gen fuarına “Platinum Sponsor” olarak katılım gösterdi Üç kıtadaki üretimiyle 160 ülkeye ihracat gerçekleştiren, 5 kıtada faaliyet gösteren ve üretiminin yüzde 50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör, organizasyonlara sponsor olarak destek olmaya devam ediyor. Aksa Jeneratör, 4 – 6 Aralık tarihleri arasında ABD’nin Orlando kenti, Orange County Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Power-Gen fuarına “Platinum Sponsor” olarak katıldı. Dünya enerji sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Power-Gen fuarında yenilenebilir enerji, nükleer enerji, enerji santralleri, elektrik ve elektronik ile kojenerasyon üretimi yapan şirketler ziyaretçilere ürünlerini tanıtma fırsatı yakaladı. 30 yıldır düzenlenen ve 900’den fazla şirketin iletişim ağının oluşmasına katkı sağlayan fuarda Aksa Jeneratör, kaliteli, güvenilir ürün ve hizmetlerinin yanı sıra yenilikçi çözümleriyle sponsor olarak yer aldı. Yıl boyunca farklı alanlardaki etkinliklere sponsorluklarıyla destek olduklarını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker; “Sektörün en önemli fuarlarından biri olan Power-Gen fuarına uzun yıllardır katılım gösteriyoruz. Katıldığımız fuarlar aracılığıyla farklı sektörlerle buluşma ve trendleri yakalama fırsatını elde ederek bunu fırsata çeviriyoruz. Katılım gösterdiğimiz bu fuarda, düşük emisyonlu jeneratörlerimizle karbon salınımını en aza indirerek yenilikçi çözümlerimizle sponsor olarak yer almaktan memnuniyet duyuyoruz. Aksa Jeneratör olarak çevreye duyarlı ürünlerimizle inovatif fuarlara katılmamız bizi avantajlı konuma taşıyor.” dedi.  

Aksa Jeneratör sağladığı kesintisiz enerji ile etkinliklerin en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Aksa Jeneratör, 4 – 6 Aralık tarihleri arasında ABD’nin Orlando kentinde gerçekleşen Uluslararası Power-Gen fuarına “Platinum Sponsor” olarak katılım gösterdi

Üç kıtadaki üretimiyle 160 ülkeye ihracat gerçekleştiren, 5 kıtada faaliyet gösteren ve üretiminin yüzde 50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör, organizasyonlara sponsor olarak destek olmaya devam ediyor. Aksa Jeneratör, 4 – 6 Aralık tarihleri arasında ABD’nin Orlando kenti, Orange County Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Power-Gen fuarına “Platinum Sponsor” olarak katıldı.

Dünya enerji sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Power-Gen fuarında yenilenebilir enerji, nükleer enerji, enerji santralleri, elektrik ve elektronik ile kojenerasyon üretimi yapan şirketler ziyaretçilere ürünlerini tanıtma fırsatı yakaladı.

30 yıldır düzenlenen ve 900’den fazla şirketin iletişim ağının oluşmasına katkı sağlayan fuarda Aksa Jeneratör, kaliteli, güvenilir ürün ve hizmetlerinin yanı sıra yenilikçi çözümleriyle sponsor olarak yer aldı.

Yıl boyunca farklı alanlardaki etkinliklere sponsorluklarıyla destek olduklarını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker; “Sektörün en önemli fuarlarından biri olan Power-Gen fuarına uzun yıllardır katılım gösteriyoruz. Katıldığımız fuarlar aracılığıyla farklı sektörlerle buluşma ve trendleri yakalama fırsatını elde ederek bunu fırsata çeviriyoruz. Katılım gösterdiğimiz bu fuarda, düşük emisyonlu jeneratörlerimizle karbon salınımını en aza indirerek yenilikçi çözümlerimizle sponsor olarak yer almaktan memnuniyet duyuyoruz. Aksa Jeneratör olarak çevreye duyarlı ürünlerimizle inovatif fuarlara katılmamız bizi avantajlı konuma taşıyor.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.