Akıllı sürücüler ve lineer LED modüller ile IoT’a hazır olun

IoT 2164+ kez okundu.
 

Akıllı sürücüler ve lineer LED modüller ile IoT’a hazır olun

Dünyanın önde gelen aydınlatma teknolojisi şirketlerinden OSRAM, gelişmiş veri alışverişi ve sensör bağlantısı sunan DEXAL LED sürücü ailesini genişletiyor.
Dünyanın önde gelen aydınlatma teknolojisi şirketlerinden OSRAM, gelişmiş veri alışverişi ve sensör bağlantısı sunan DEXAL LED sürücü ailesini genişletiyor. Açık ve kapalı alan uygulamaları için kullanılabilen DEXAL OTi DX LED sürücüler, geleceğin teknolojilerine bugünden uyumlu özellikleri ve radyo tabanlı teknolojisi sayesinde, bina yapısına büyük bir müdahalede bulunmadan mevcut aydınlatma tesisatlarında rahatlıkla uygulanabilen kablosuz ağların kurulmasını sağlıyor.   OSRAM’ın ayarlanabilir ışık şiddetine sahip DEXAL sürücüleri, özellikle güçlü, dayanıklı, güvenilir, düşük maliyetli ve yüksek kaliteli sistemler oluşturmak için çeşitli PrevaLED Lineer LED modülleriyle birleştirilebiliyor. PrevaLED Linear IND ve Brick LED modülleriyle birleştirilen OTi DX IND LED sürücüleri, genellikle zorlu çevresel koşulların olduğu endüstriyel tesislerde performanslarını gösteriyor. Sanayi uygulamalarında kullanılabilen bu sürücüler, NFC (temassız) arayüzü ve Tuner4TRONIC yazılımı sayesinde çeşitli modül kombinasyonlarına hızlı ve uygun bir şekilde programlanabiliyor. OSRAM LED sürücüler DEXAL arayüzü sayesinde aydınlatma armatürlerinin bina yönetim sistemleriyle de sorunsuz bir şekilde bağlanmasını ve entegre sensörler ve RF modülleriyle akıllı bir aydınlatma altyapısının kurulmasını sağlıyor.
Dünyanın önde gelen aydınlatma teknolojisi şirketlerinden OSRAM, gelişmiş veri alışverişi ve sensör bağlantısı sunan DEXAL LED sürücü ailesini genişletiyor.

Dünyanın önde gelen aydınlatma teknolojisi şirketlerinden OSRAM, gelişmiş veri alışverişi ve sensör bağlantısı sunan DEXAL LED sürücü ailesini genişletiyor. Açık ve kapalı alan uygulamaları için kullanılabilen DEXAL OTi DX LED sürücüler, geleceğin teknolojilerine bugünden uyumlu özellikleri ve radyo tabanlı teknolojisi sayesinde, bina yapısına büyük bir müdahalede bulunmadan mevcut aydınlatma tesisatlarında rahatlıkla uygulanabilen kablosuz ağların kurulmasını sağlıyor.

 

OSRAM’ın ayarlanabilir ışık şiddetine sahip DEXAL sürücüleri, özellikle güçlü, dayanıklı, güvenilir, düşük maliyetli ve yüksek kaliteli sistemler oluşturmak için çeşitli PrevaLED Lineer LED modülleriyle birleştirilebiliyor. PrevaLED Linear IND ve Brick LED modülleriyle birleştirilen OTi DX IND LED sürücüleri, genellikle zorlu çevresel koşulların olduğu endüstriyel tesislerde performanslarını gösteriyor. Sanayi uygulamalarında kullanılabilen bu sürücüler, NFC (temassız) arayüzü ve Tuner4TRONIC yazılımı sayesinde çeşitli modül kombinasyonlarına hızlı ve uygun bir şekilde programlanabiliyor.

OSRAM LED sürücüler DEXAL arayüzü sayesinde aydınlatma armatürlerinin bina yönetim sistemleriyle de sorunsuz bir şekilde bağlanmasını ve entegre sensörler ve RF modülleriyle akıllı bir aydınlatma altyapısının kurulmasını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.