ISAF Exclusive açıldı

Akıllı Bina 3191+ kez okundu.
 

ISAF Exclusive açıldı

ISAF Exclusive Fuarı ve Konferansı Emniyet Teşkilatı Yetkilileri, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları, Daire Başkanları ve birçok önemli sektör temsilcisinin katılımları ile bugün Sheraton Ankara Hotel&Convention’da açıldı.
CONFEX (Conference-Exhibition) formatında düzenlenmekte olan ISAF Exclusive’de gelişmiş güvenlik teknolojilerine dair tüm ürün grupları sergilenecek. Sınır ve alan koruma güvenliğine yönelik uzun menzilli tarama kameralar, küresel mücadele içinde olunan Corona Virüs tespitinde kullanılan termal kameralar, AVM'lerde zorunlu hale gelen plaka tanıma sistemleri, kalabalık alanların güvenliğinde kullanılan kişi sayma ve yüz tanıma özelliğine sahip kameralar, alarmlar, geçiş sistemleri ve daha fazlası…   Fuar ve konferansa ilgi ilk günden oldukça yoğun olarak başlamış durumda. Güvenlik sektöründen üst düzey isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı ISAF Exclusive Konferansı, önemli paylaşımların ve bilgilendirmelerin yapıldığı özel bir platform olma görevini bu sene bir kez daha üstlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarından birçok temsilcinin konferans dinleyicisi ve fuar ziyaretçisi olarak yer aldığı ISAF Exclusive, önemli iş ilişkilerinin kurulmasına da vesile olacak. ISAF Exclusive’in açılışında en çok göze çarpan ise ziyaretçilerini yoğun olarak kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin ve sektör profesyonellerinin oluşturuyor olmasıydı.   Sektöre dair ana gündem maddelerinin ve gelecekte hayatımıza girecek sektörel gelişmelerin yer aldığı ISAF Exclusive Fuarı ve Konferansı, 12 ve 14 Mart tarihleri boyunca ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.
ISAF Exclusive Fuarı ve Konferansı Emniyet Teşkilatı Yetkilileri, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları, Daire Başkanları ve birçok önemli sektör temsilcisinin katılımları ile bugün Sheraton Ankara Hotel&Convention’da açıldı.

CONFEX (Conference-Exhibition) formatında düzenlenmekte olan ISAF Exclusive’de gelişmiş güvenlik teknolojilerine dair tüm ürün grupları sergilenecek. Sınır ve alan koruma güvenliğine yönelik uzun menzilli tarama kameralar, küresel mücadele içinde olunan Corona Virüs tespitinde kullanılan termal kameralar, AVM'lerde zorunlu hale gelen plaka tanıma sistemleri, kalabalık alanların güvenliğinde kullanılan kişi sayma ve yüz tanıma özelliğine sahip kameralar, alarmlar, geçiş sistemleri ve daha fazlası…

 

Fuar ve konferansa ilgi ilk günden oldukça yoğun olarak başlamış durumda. Güvenlik sektöründen üst düzey isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı ISAF Exclusive Konferansı, önemli paylaşımların ve bilgilendirmelerin yapıldığı özel bir platform olma görevini bu sene bir kez daha üstlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarından birçok temsilcinin konferans dinleyicisi ve fuar ziyaretçisi olarak yer aldığı ISAF Exclusive, önemli iş ilişkilerinin kurulmasına da vesile olacak. ISAF Exclusive’in açılışında en çok göze çarpan ise ziyaretçilerini yoğun olarak kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin ve sektör profesyonellerinin oluşturuyor olmasıydı.

 

Sektöre dair ana gündem maddelerinin ve gelecekte hayatımıza girecek sektörel gelişmelerin yer aldığı ISAF Exclusive Fuarı ve Konferansı, 12 ve 14 Mart tarihleri boyunca ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.