Danfoss, HVAC ve Bina Otomasyonu Semineri sona erdi

Akıllı Bina 1872+ kez okundu.
 

Danfoss, HVAC ve Bina Otomasyonu Semineri sona erdi

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, HVAC ve Bina Otomasyonu Semineri’ni, bilgisayar tabanlı otomasyon firması Beckhoff ile ortaklaşa düzenledi.
Seminerde akıllı HVAC sistemlerinden bina otomasyonunda teknolojik çözümlere kadar geniş çapta sunumlar yapıldı, ürün ve sistem demoları yakından incelendi.   Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un Beckhoff firması ile ortaklaşa düzenlediği ‘HVAC ve Bina Otomasyonu Semineri’, 7 Kasım tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleşti. Sektörel katılımla gerçekleşen seminer, Danfoss Türkiye Genel Müdürü Emre Gören’in Danfoss’un ilkelerini tanıttığı açılış konuşmasıyla başladı. Emre Gören’in adından söz alan Beckhoff Türkiye Satış Müdürü Serkan Çiftçi de Beckhoff’u ve firmanın teknolojik otomasyon ağırlıklı faaliyetlerini anlattı.   Danfoss Isıtma Sistemleri İş Geliştirme Direktörü Ahmet Canpolat’ın “Balanslamada Yeni ve Dijital Çözümler” konulu sunumuyla devam eden seminerde Canpolat, akıllı HVAC sistemler, Danfoss NovoCon ürünü, hidronik balanslama ve soğutucu kontrolü gibi konulara değindi. Ahmet Canpolat’ın ardından Beckhoff Türkiye Bina Otomasyonu Sorumlusu Berkcan Berk, bina otomasyonu için Beckhoff ürünlerini sunumu üzerinden tanıttı. Seminere katılmak için Türkiye’ye gelen Danfoss Motor Kontrol Sistemleri Global Direktörü Jesper Therbo, “Binalarda Enerji Verimliliği & HVAC Uygulamalarında Frekans Konvertörü Seçimi” konusunda dinleyicileri bilgilendirirken, Jesper Therbo’nun ardından söz alan Beckhoff HVAC Ürün Müdürü Bernd Hölscher ise “Entegre HVAC Otomasyonu & Enerji Verimliliği” konusunda bilgi aktarımında bulundu.   Ürün ve sistem demolarının yakından incelendiği seminerde katılımcılar ayrıca VR (artırılmış gerçeklik) alanında simülasyon ile tasarlanmış örnek bir fabrika içinde gezme ve bu fabrika içerisine yerleştirilmiş ürünleri VR gözlüğü ile inceleme fırsatı yakaladı. Danfoss, sektörü bilinçlendirmek için seminerler düzenlemeye devam edecek.
Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, HVAC ve Bina Otomasyonu Semineri’ni, bilgisayar tabanlı otomasyon firması Beckhoff ile ortaklaşa düzenledi.

Seminerde akıllı HVAC sistemlerinden bina otomasyonunda teknolojik çözümlere kadar geniş çapta sunumlar yapıldı, ürün ve sistem demoları yakından incelendi.

 

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un Beckhoff firması ile ortaklaşa düzenlediği ‘HVAC ve Bina Otomasyonu Semineri’, 7 Kasım tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de gerçekleşti.

Sektörel katılımla gerçekleşen seminer, Danfoss Türkiye Genel Müdürü Emre Gören’in Danfoss’un ilkelerini tanıttığı açılış konuşmasıyla başladı. Emre Gören’in adından söz alan Beckhoff Türkiye Satış Müdürü Serkan Çiftçi de Beckhoff’u ve firmanın teknolojik otomasyon ağırlıklı faaliyetlerini anlattı.

 

Danfoss Isıtma Sistemleri İş Geliştirme Direktörü Ahmet Canpolat’ın “Balanslamada Yeni ve Dijital Çözümler” konulu sunumuyla devam eden seminerde Canpolat, akıllı HVAC sistemler, Danfoss NovoCon ürünü, hidronik balanslama ve soğutucu kontrolü gibi konulara değindi. Ahmet Canpolat’ın ardından Beckhoff Türkiye Bina Otomasyonu Sorumlusu Berkcan Berk, bina otomasyonu için Beckhoff ürünlerini sunumu üzerinden tanıttı. Seminere katılmak için Türkiye’ye gelen Danfoss Motor Kontrol Sistemleri Global Direktörü Jesper Therbo, “Binalarda Enerji Verimliliği & HVAC Uygulamalarında Frekans Konvertörü Seçimi” konusunda dinleyicileri bilgilendirirken, Jesper Therbo’nun ardından söz alan Beckhoff HVAC Ürün Müdürü Bernd Hölscher ise “Entegre HVAC Otomasyonu & Enerji Verimliliği” konusunda bilgi aktarımında bulundu.

 

Ürün ve sistem demolarının yakından incelendiği seminerde katılımcılar ayrıca VR (artırılmış gerçeklik) alanında simülasyon ile tasarlanmış örnek bir fabrika içinde gezme ve bu fabrika içerisine yerleştirilmiş ürünleri VR gözlüğü ile inceleme fırsatı yakaladı.

Danfoss, sektörü bilinçlendirmek için seminerler düzenlemeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.